Je bent niet ingelogd.  Klik hier om in te loggen
> Boekingen
Waarvoor wilt u contact opnemen?


> Beoordeling
0 stemmen
Geef een beoordeling
Vorige Volgende

Klezmajeur

Klezmajeur speelt Klezmer met een kwinkslag. Naast de aanstekelijke muziek geven wij achtergronden bij de muziek en tot nadenken stemmende anekdotes over uitspraken en daden van Rabbijnen. Veel muziek is gebaseerd op de Bijbel, zoals het 'unsere Toirele' wat een dans is om de vreugde van de wet uit te beelden, of 'Fun Taslikh' een ritueel wat terugdenkt aan de belofte van God om onze zonden in de zee te werpen. Met onze Jiddsiche liedjes voeren we u mee in het soms harde leven van de Joden in het Oosten waar toch de humor niet ontbrak. Onze CD 'Fun Gasn und Rebbn' is met lof ontvangen in de Joodse gemeenschap in Nederland. We spelen onze muziek vooral omdat we klezmer enorm mooi vinden, maar zeker ook om op deze speelse manier wijsheden uit het Oude Testament op een originele manier bij mensen te brengen. En omdat we bruiloften graag een vrolijke noot bezorgen. Bandleden: Cora: Viool en zang, Erwin: klarinet en zang, Onno: Bas, Heleen, Accordeon.

Contact & boekingen

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met Klezmajeur. Klezmajeur zal deze gegevens per e-mail ontvangen en contact met u opnemen.

CV

Meer weten over deze artiest? Op zoek naar de adresgegevens? Organiseer je ook een podium? Meld je dan nu direct aan op onze website en kom veel meer over deze artiest te weten. Zo zie je bijvoorbeeld als podium waar je de artiest kan boeken. Ook kan je veel meer over de artiest zelf lezen.

Meld je direct als podium aan

Ben je al aangemeld, maar nog niet ingelogd? Log in op de website.

Lees verder >


Over ons ChristelijkPodium.nl brengt christelijke artiesten, sprekers en podia bij elkaar. Je vindt hier informatie, nieuws en boekingsgegevens van sprekers, cabaretiers, theatergroepen en bands. Je vindt hier ook informatie over jongerencaf├ęs, studentenverenigingen, jeugdkerken en festivals.
Nieuw op de site
  • Marc La Porte
  • Guus Van Amstel
  • Gerard Sollie
  • Eclipse Worship
  • Open Hof Hillegom
  • Top categorie├źn Bands Sprekers Cabaret Podiumkunsten Dichters en andere creatievelingen Koren DJ's Kindervoorstellingen
    Op deze pagina zijn algemene voorwaarden van toepassing          (c) ChristelijkPodium VOF