Ik zie het probleem niet


Durf jij het aan om je een spiegel te laten voorhouden en verder te kijken dan je neus lang is?

Laat je dan verrassen door de originele kijk op het leven, het geloof en de maatschappij van de blinde kleinkunstenares Charlotte Glorie, soms ontroerend, soms hilarisch, maar altijd herkenbaar voor ieder met een open blik. Zo wisselen het tragikomische relaas van een overspannen schooljuf, een ontroerend geloofsgesprek met twee daklozen, een absurdistische sketch over een blindenwijk, en een indringende song over een in Nederland wonende vluchteling, die in een pretpark werkt, elkaar af.   

Charlotte Glorie schrijft al haar teksten en melodieën zelf en begeleidt zichzelf aan de piano. De muziek van al haar liederen ligt goed in het gehoor en is tegelijk verrassend. Haar teksten zitten vol woordspelingen en onverwachte wendingen en getuigen van een groot

Inlevingsvermogen. Ze verzorgt zo’n zestig voorstellingen per jaar voor publiek in kerken, congrescentra, scholen, verenigingsgebouwen, zorginstellingen en kleine theaters. Elk optreden is uniek, omdat Charlotte het leuk vindt om in te spelen op reacties vanuit de zaal en op de situatie van het moment. Wil jij een themadienst voor jongeren organiseren over leven met een beperking of omgaan met "anders zijn"?  Bij Charlotte Glorie bent u aan het juiste adres voor een afwisselende cabaretvoorstelling op maat.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Ik treed solo op met levensbeschouwelijk, maatschappelijk cabaret, dat past binnen een Christelijke setting. Mijn programma bestaat uit luisterliederen en conferences, waarbij ik mezelf begeleid aan de piano. Ik vertel en zing over allerlei zaken die mij raken en bezighouden en die herkenbaar zijn voor een breed publiek. Daarbij komen ook geloofszaken aan de orde: het praten met kinderen over God, het zuinig omgaan met Zijn schepping en manieren waarop we ons geloof in het dagelijks leven vorm kunnen geven. Ik heb een zeer breed repertoire van vooral liederen, maar ook sketches. Hieruit kies ik dat materiaal dat het beste bij de gelegenheid en de doelgroep past. Ook schrijf ik programma's op maat voor congressen en studiedagen in zorg en onderwijs.

De kosten bedragen tussen €350,00 en €500,00, afhankelijk van duur van de voorstelling, reiskosten en thematische voorbereidingstijd.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;