DJ collectief "The Flex Rebooth"


The Flex Rebooth is een collectief van Joost van Gelder en Niels Lambers. Deze twee christelijke DJs kennen elkaar van SevenFM en hebben ook beiden ruime ervaring in draaien op feesten. Naast hun radio-activiteiten op SevenFM hebben ze al veel draai-uren gemaakt op hun mixers. Zo was Niels o.a. jaren betrokken bij de Flex gospel drive-in show van Youth for Christ en heeft Joost in discotheken en op bruiloften gedraaid. Met "The Flex Rebooth" stappen de heren weer achter hun draaitafels om leuke feesten te verzorgen met muziek van christelijke artiesten.

Naast christelijke dance muziek (CDM), holy hip-hop en hits uit de christelijke muziek scene, kunnen ze ook een set bieden met een verantwoorde mix van (seculiere) muziek. Eventueel zijn er ook combinatie-mogelijkheden voor een christelijke kinderdisco met o.a. muziek van MakeSomeNoiseKids.

Beide DJs weten wel hoe ze van een bruiloft of een festival een feest moeten maken. Voor draaien op een bruiloft met beide DJs inclusief geluidset vragen we E 750,- exclusief reiskosten. Voor christelijke evenementen en kerkelijke activiteiten is er een gereduceerd tarief.

Flex staat voor de flexibiliteit om je om te buigen en te richten op God. Rebooth is een combinatie van herboren worden en achter de DJ booth gaan staan.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;