Singer Songwriter Delise


Zangeres Delise maakt Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-/songwriter en folk. Liedjes schrijven is voor Delise een manier van verhalen vertellen. Hierbij is haar geloof de belangrijkste inspiratieborn. Eerder bracht ze liedjes uit als Schuil bij Mij en Kleine dingen. In 2022 hoopt Delise een nieuw album uit te geven met 14 nummers. Dit album zal dezelfde titel hebben als de single die kort daarvoor zal uitkomen: 'Ik ken je'. 

Al op jonge leeftijd was Delise ‘fanatiek bezig’ met muziek maken. Toch besloot zij te kiezen voor een studie Rechten. Na deze studie leek een juridische carrière de aangewezen weg, maar mede door een burn-out in 2016 is het voor Delise duidelijk geworden dat zij zich wil richten op muziek maken.

Die muziek wil ze graag delen tijdens haar optredens en concerten. Met gitaar en stage piano of zelfs met band laat Delise graag haar liedjes horen en neemt ze je mee in het verhaal achter haar muziek. Kijk voor meer informatie op www.delise.nl of beluister haar muziek via de online streamingsdiensten (zoals Spotify) of via YouTube. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;