David Vonk Spreker Evangelist


Aanmelden als Spreker zie aanmeldformulier voor informatie.

David Vonk, Ik kom met duidelijk boodschap "Bij God is niks Onmogelijk" Wandelen God en Wandelen met de Geest...

EN JE DOET HET NIET ALLEEN!!!!

De naam David betekent 'lieveling, vriend'. Maar als iets de jeugd van David Vonk kenmerkte, was het wel de liefdeloosheid waarin hij opgroeide en waardoor hij werd gevormd.

Al op jonge leeftijd raakte hij verscheurd, verslaafd. Om de pijn in zijn binnenste te verdrijven, verdoofde hij zichzelf met drank en allerlei soorten drugs, en hij werd extreem gewelddadig. Steeds dieper zonk hij weg, steeds vaker dacht hij aan de dood, maar iets of Iemand wakkerde telkens zijn overlevingsdrang aan.
Via een vriendin kwam hij in de kerk terecht. Op de dag dat hij een einde aan zijn leven wilde maken, ging de preek over zijn bijbelse naamgenoot, koning David. Het was alsof God hem rechtstreeks toesprak. Die dag werd de eerste van een heel nieuw leven. Davy, de junkie-crimineel, werd David, de vriend van God.

Waarom nou ik? is een verhaal waarin velen die worstelen met verslavingen, die hunkeren naar liefde en herstel, die weg willen uit een leven in de criminaliteit zich kunnen herkennen. En voor jullie allemaal geldt de boodschap die David Vonk wil uitdragen: God kent je en houdt van je. En Hij wil ook jou een heel nieuw leven geven/ Ook 7 Thema's GGZ jeugd en ouders handvaten na snelle preventie op psychische klachten!!!

Boeken van David Vonk
David Vonk werd geboren in Rotterdam, maar groeide op op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Hij groeide op in een familie die al generaties lang actief was in het criminele circuit, en al jong raakte David verslaafd. Hij raakte steeds verder verzeild in een wereld vol drank, drugs, criminaliteit en geweld. Vaak vroeg hij zich af: "Waarom overkomt mij dit allemaal? Waarom nou ik?"
Op een dag belandt hij via een vriendin in de kerk, waar de dominee net preekt over zijn naamgenoot, koning David. De woorden komen heel direct binnen bij David en het wordt de eerste dag van een heel nieuw leven. God gaf hem de liefdevolle basis die altijd had ontbroken. David kickte af en bouwde een nieuw leven op. In dat leven getuigt hij van de liefde en de genade van God, en van zijn Redder, Jezus Christus. Zijn negatieve ervaringen uit het verleden gebruikt hij om voorlichting te geven aan jongeren en ook ouders en wat op me pad komt waar God me leid.

Als organisatie, kerk of gemeente kun je David ook uitnodigen als gastspreker. Wil je van die gelegenheid gebruik maken van aanmeldformulier.

https://cip.nl/cip+/89710-ondanks-worstelingen-ervaart-david-vonk-god-hij-gaat-vooruit-en-laat-mij-niet-los

https://cvandaag.nl/55409-ik-was-een-bondgenoot-van-de-duivel/SR9WCQUNVnlxOB0ZQEgYcRUUGQ?viacip=true

https://www.gideonboeken.nl/waarom-nou-ik

https://cvandaag.nl/68434-bestuur-stichting-volharding-achter-slot-en-grendel?viacip=true

http://www.gavoorgambia.nl/evangelisatie

1e lied geschreven samen Elly Zuiderveld, W. seinen, David Vonk "Ik wacht op mijn Vader"

2e Cover van You cane By Ok, herschreven samen Elly Zuiderveld en David vonk "Je Doet Het Niet Alleen" Nynke DanDan en muzikanten. 

 

Gr David Vonk 

Spreker- Auteur- Songwriter-Ervaringsdeskundige in GGZ psychiatrie

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;