Hans Borghuis


Christelijke spreker Hans Borghuis is gepassioneerd voor thema's als gerechtigheid, discipelschap, identiteit, en verandering.

Hij spreekt veel in kerkdiensten, voor verenigingen en bij organisaties. Uiteraard spreekt hij ook over veel andere onderwerpen zoals geloofszekerheid, christelijke levensstijl, gebed, levensverandering en andere thema's.

Enthousiast, helder, positief en motiverend zijn een aantal kenmerken die Hans typeren. Hij spreekt Bijbelgetrouw en hedendaags, met gebruik van aansprekende en relevante voorbeelden, toepasbaar op het leven van elke dag. Kijk op de website (hansborghuis.nl) voor meer informatie.

Thema's
Onderwerpen voor preken en spreekbeurten worden altijd in overleg vastgesteld. Thema's waar Hans veel over spreekt en gepassioneerd voor is zijn o.a. identiteit, discipelschap, levensstijl, gerechtigheid, duurzaamheid, verandering en kerk-zijn. Zijn preken en spreekbeurten zijn altijd Bijbelvast, hedendaags en praktisch, met gebruik van actuele voorbeelden en toegespitst op het leven van elke dag.

Jongeren
Hans spreekt ook veel in jeugd- en jongerendiensten en ontwikkelde een aantal trainingen over thema's als identiteit, discipelschap, eenzaamheid, levensstijl en verandering. Zijn trainingen worden door (jongeren)groepen enthousiast ontvangen. Het interactieve karakter, het gebruik van veel sprekende en levendige voorbeelden en de aansluiting bij de jongerencultuur van nu maken dat de boodschap begrijpelijk is en de inhoud blijft 'hangen'. Trainingen worden o.a. gegeven aan groepen in kerken, op scholen, bij organisaties en voor studentenverenigingen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;