Ineke Marsman-Polhuijs


Ik ben singer songwriter, spreker en schrijver en spreek, zing en schrijf over het leven, geloven en liefhebben.

Ik heb ruim twintig jaar ervaring als aanbiddingsleider op bruiloften, begrafenissen en in gemeentes en sinds enkele jaren spreek ik in gemeentes op bijeenkomsten over leven in intimiteit met God, over rouw of over moederschap. Vaak gebruik ik daar eigen liedjes bij. 

Ik schreef het boek 'Als er niets meer klopt', over geloven in het dal, nadat mijn vijfde kindje overleed voor haar geboorte. Ik schreef ook het Bijbelstudieboekje 'Zichtbaar' over Daniël en op dit moment schrijf ik een Bijbels dagboek voor tieners. Ik merk dat ik hoe langer hoe meer overtuigd ben van Gods liefde en genade voor ons, maar ook van Zijn heiligheid en grootheid.

Graag spreek ik over wie Hij is, over een persoonlijke relatie met Hem hebben, over leven in Zijn Licht, ook als je gebroken bent, rouwt, je kwetsbaar voelt. Het liefste doe ik dat in combinatie met zingen, omdat ik in mijn liedjes verwerk wat ik ontdekte. 

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;