Jenne Minnema - spreker - theaterpreek


Sinds 2005 spreek ik in diverse diensten en bijeenkomsten. Ik doe niets liever dan vertellen over God. Ik leg graag op een originele en eigentijdse manier uit om op die manier de Bijbel dichtbij te brengen.

Ik wil graag dat de hoorders de boodschap onthouden én toepassen. Verschillende vormen van overdracht spreken verschillende mensen aan. Daarom hebben mijn preken een duidelijke boodschap én ben ik sinds kort begonnen met iets nieuws: de theaterpreek.

Wat is dat?

Preek
In alle theaterpreken wordt een Bijbelgedeelte uitgelegd en krijgen de bezoekers iets mee voor de komende week. God, Jezus en de Heilige Geest staan centraal en ik probeer altijd te zoeken naar een praktische toepassing voor de bezoekers.

Mix tussen preken en theater
Ik leg een aantal dingen uit op de traditionele ‘preekmanier’: met gesproken woord. Maar om e.e.a. te verduidelijken en de impact te vergroten maak ik gebruik van theaterelementen: typetjes, liedjes, goocheltrucs etc.

Impactvol
Tenminste: dat hoop ik. Ik ben hiermee begonnen omdat ik merkte dat het invoegen van theater in de preek er voor zorgde dat de boodschap beter binnenkwam bij mensen en ze meer onthielden.

Respectvol en eerbiedig
Alle theaterpreken zijnrespectvol en eerbiedig, zowel naar God als mensen. Het kan scherp en/of indringend zijn, maar altijd met respect voor elkaar.  Ik houd er niet van om God en mensen te beledigen of belachelijk te maken.

Op dit moment zoek ik gemeentes voor de try-out van mijn eerste theaterpreek: 'Radio Fear'. Hierin ga ik vanuit een op jullie podium opgebouwde radiostudio op zoek naar wat God in de Bijbel zegt over angst en wat je kunt doen als je bang bent. En waar vind je tegenwoordig nog rust? Ook geschikt voor jeugddiensten!

Kosten try out theaterpreek: € 250,- (ex BTW en reiskosten 0,25 ct/km vanaf Zwolle)

duur: 30 min

opbouwtijd: ong 30 minuten

Kosten 'gewone' spreekbeurt: € 150,- (ex BTW en reiskosten 0,25 ct/km vanaf Zwolle)

duur: 20-25 min (afhankelijk van onderwerp en doelgroep)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;