Johan Otten


Wie ben ik in het kort: Gelukkig getrouwd met Eline, vader van Joanne, Benjamin en Noëlle. Samen genieten we van het wonen in de mooie stad Meppel.

Ook ben ik: Predikant van de Baptistengemeente in Meppel. In deze prachtige gemeente mag ik mij fulltime inzetten als voorganger. De gemeente in Meppel kent een mooie mix qua mensen en heeft het voorrecht om veel kinderen en jongeren in de gemeente te hebben.

10 jaar lang ben ik leadzanger en gitarist van de band Rinon geweest. Daarnaast ben ik ook 10 jaar lang ondernemer geweest (Muziekschool Otten). Daarnaast heb ik al een jarenlange interesse in theologie en heb met volle teugen mogen genieten van mijn deeltijdstudie Theologie aan de CHE en de studie/predikanten opleiding aan het Baptisten Seminarium in Amsterdam.

En natuurlijk, ik blijf als professional in de kerk ook in beweging en blijf bezig met mij te ontwikkelen op het gebied van de theologie. Als theoloog heb ik ook een hart voor pastoraat. In mijn huidige gemeente heb ik daar gelukkig ook volop de ruimte om daar mee bezig te kunnen zijn. 

Hoe kan ik jou van dienst zijn? Als predikant zie ik ook een behoefte. Een behoefte aan mensen die vanuit de basis van het geloof kunnen helpen bij belangrijke momenten als trouwen, geboortes, overlijden. Ik wil daar op freelance basis ook beschikbaar voor zijn. Daarnaast kun je mij ook uitnodigen voor jeugdevents en andere bijeenkomsten. Ik ben flexibel en vind veel dingen leuk! 

Als predikant ben ik divers inzetbaar. Ik voel mij thuis in stevige liturgische settingen, maar heb ook een evangelisch hart (en ben zelf ook predikant in een gemeente die zich op een moderne manier uit). Kijk ook op mijn persoonlijke website voor meer indrukken van wie (en hoe) ik ben. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;