Jurgen Hofmann


Hallo mijn naam is Jurgen Hofmann

Samen met mijn gezin wonen we sinds 2015 op Madagaskar waar we als zendeling werken. We hebben 5 jaar in een afgelegen dorp gewoond waar ik het evangelie deelde. Samen met een lokale leraar heb ik Bijbelverhalen, het Lukas evangelie en het boek Handelingen vertaald in het dialect. Nu zijn we terug in de hoofdstad waar vandaan ik andere plannen ontwikkel en uitvoer om de onbereikte Antanala mensen van Madagaskar te bereiken met het goede nieuws! U kunt nader met ons kennis maken via onze...
Website: www.jurgenenkatja.nl
Youtube kanaal: www.youtube.com/user/jurgenenkatja
Odysee kanaal: www.odysee.com/@jurgenenkatja:3

Naast zendingswerk houd ik me ook graag bezig met apologetiek (geloofsverdediging). Als u daar meer over wilt zien en horen kunt u een kijkje nemen op mijn...
Website: www.apologeet.nl
en
Odysee kanaal: www.odysee.com/@apologeet:3

Bij uw groep langskomen?

Maar ja! Ik kan natuurlijk niet zomaar even vanuit Madagaskar overvliegen om bij u in de kerk, jeugdgroep, huiskring te komen spreken. Nee, als u me graag uitnodigt, zal dat moeten wachten totdat we weer op verlof komen naar Nederland. Daar kan ik nu nog niet van zeggen wanneer dat gaat gebeuren.

U kunt natuurlijk altijd een berichtje sturen om het te vragen of onze website in de gaten houden. Maar vanuit de hoofdstad is het ook mogelijk om elkaar online te ontmoeten.

Ik denk graag met u mee!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;