Vrije Vlinder


"Net toen de rups dacht dat hij aan het einde van zijn leven was gekomen, begon zijn nieuwe VLINDER-leven!"

Jouw leven is continu in ontwikkeling! Jij mag worden wie je BENT!

Antoine en ik hebben veel pelgrimreizen gemaakt. Zonder huis en bezittingen zijn we op weg gegaan. Net zoals Abraham en Sara. 

We kunnen jullie vele wonderen vertellen. Daaruit blijkt iedere keer weer hoe liefdevol en Almachtig onze God en Vader is!

Ik heb in alle jaren die achter mij liggen met veel innerlijke stress gelopen terwijl iedereen om mij heen een rustige vrouw voor zich zag.

Ik was erg perfectionistisch en wilde geen fouten maken. Dat kwam door mijn minderwaardigheid en daardoor bouwde ik een muur om mijzelf heen. Die muur was om mijzelf te beschermen dacht ik.

Maar nu weet ik wel beter!

Binnen die muur leed ik pijn.

En dat ging ik ook steeds meer voelen naarmate ik ouder werd. Toen ik 50 was voelde ik dat ik hulp nodig had en de artsen die mij zagen wilden alleen werken aan de fysieke pijnen die ik voelde.

Gelukkig wist ik zelf dat veel pijn in je lichaam een reflectie is van wat je lijdt in je gevoelsleven.

En het is moeilijker om te onderzoeken waar die emotionele pijn vandaan komt. Daar neemt men in de medische wereld doorgaans weinig tijd voor.

ALS JE BEGRIJPT WAAR JE PIJN VANDAAN KOMT, DAN IS ER VEEL SNELLER HELING MOGELIJK!

Maar ik sloot mij door die opgebouwde muur af voor totale innerlijke heling.

Mijn ziel was al voor een deel heel sterk gevormd door Gods liefde en kracht.

Maar een ander deel van mijzelf verstopte ik onder mijn sterke “zelf”. Totdat ik het niet meer aankon om mezelf te beschermen.

God brak door die muur heen en begon langzamerhand steen voor steen die muur af te breken …in samenwerking met mijzelf.

Stenen van angst om mezelf te binden, angst om te verliezen, boosheid, vastzitten aan wetten en regels enz.

Nu mag ik transparant zijn

mijzelf laten zien

hoe ik echt ben

met mijn sterke en zwakke kanten!

Door alle jaren heen ben ik mezelf tegengekomen. Vooral de zwakke en angstige delen in mijzelf heb ik keer op terug mogen brengen bij God.

REVIEW:

"Ik heb meerdere conferenties van Antoine en Mieke meegemaakt en wat mij treft is hun persoonlijke benadering, zij zijn geïnteresseerd in elk individu. Zij geven niet alleen veel ruimte aan mensen, hoe ze ook zijn, maar ook aan God en aan hoe Hij mensen wil en kan bedienen. God werkt door hen heen en brengt herstel in mensen levens, genezing van de ziel en ook het vrij worden in wie mensen mogen zijn. Zij hebben een warm hart voor mensen die gewond zijn en die vastzitten in patronen. Zij hebben ook oog voor mensen die veel afwijzing hebben ervaren en daarin vastzitten. Hun verlangen is dat ieder mens de genezende liefde van God gaat ervaren en worden zoals ze bedoeld zijn. Bemoediging is vaak te horen in hun spreken.

In hun bediening maken zij gebruik van creatieve middelen zoals uitbeelding, zang en muziek en beweging. Zij creëren een veilige plaats voor mensen, wat heel belangrijk is voor gewonde mensen.

Ook humor en speelsheid ontbreken niet, dat maakt het gewoon ook leuk om bij hen te zijn."  M. V. 

Als je meer info wilt of ons wilt uitnodigen voor een spreekbeurt, vul dan het formulier hieronder in. 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Emma Debudaj-Roberts op 19 november 2021 11:10
Mieke was en is voor ons een Godsend! Ze heeft wonderen vericht met mijn dochter en ons gezin, mijn dochter zat in een depressie en ging een jaar niet meer naar school, ik was moedeloos geworden want ondertussen hadden alle hulpverleners die we jaren had en steeds verschillende omdat het niet werkte bij mijn dochter. Eindelijk kwam Mieke wat een verademing, alles wat Mieke zei was dat wat mijn moederhart voelde al die jaren dat de andere hulpverleners mij anders vertelde, precies zoals God het zou doen met liefde, geduld en positiviteit! Mieke heeft het voor elkaar gekregen dat mijn dochter nu weer op school zit, niet omdat het moet maar omdat zij het wilt en ze is 360 graden verandered, ze voelt zich niet meer gedwongen. Wat ook een mooi gave van Mieke is dat zij nooit je een gevoel geeft dat je het niet goed doet, in tegenstelling ze lieten ons zien hoeveel waard we zijn en dat we niet minder zijn, ik kan echt zeggen door Mieke heb ik mijn inner voice weer hoor en gehoor aan geef wat ik geloof dat het de Heilige Geest is. Al bij al alleen maar lof over haar en God zeer dankbaar voor deze engel in onze leven!!!
door Monique Verwoerd op 19 november 2021 10:33
Ik heb meerdere conferenties van Antoine en Mieke meegemaakt en wat mij treft is hun persoonlijke benadering, zij zijn geïnteresseerd in elk individu. Zij geven niet alleen veel ruimte aan mensen, hoe ze ook zijn, maar ook aan God en aan hoe Hij mensen wil en kan bedienen. God werkt door hen heen en brengt herstel in mensen levens, genezing van de ziel en ook het vrij worden in wie mensen mogen zijn. Zij hebben een warm hart voor mensen die gewond zijn en die vastzitten in patronen. Zij hebben ook oog voor mensen die veel afwijzing hebben ervaren en daarin vastzitten. Hun verlangen is dat ieder mens de genezende liefde van God gaat ervaren en worden zoals ze bedoeld zijn. Bemoediging is vaak te horen in hun spreken. In hun bediening maken zij gebruik van creatieve middelen zoals uitbeelding, zang en muziek en beweging. Zij creëren een veilige plaats voor mensen, wat heel belangrijk is voor gewonde mensen. Ook humor en speelsheid ontbreken niet, dat maakt het gewoon ook leuk om bij hen te zijn.
;