David Vonk "Is Nooit Te Laat"


David Vonk "Is Nooit te Laat!"

David is een Ervaren Christelijk spreker en Gast spreker en Evangelist waar ik 2016 tot 2019 diverse organisaties bv compassion/dehoop/tear/emergis/leger de heils/ en me eigen stichting die ik destijds heb gehad. En kan ik me aan diverse onderwerpen, en doelgroepen en leeftijdscatorgorieën.

Hij heeft mij ook Vrijgemaakt en U na 2,5 jaar afwezigheid en Lockdown en zag ik impact wat nu deze tijd beheerst en ook me eigen ervaringen in die diepe periode maar God is Trouw!

De naam David betekent 'lieveling, vriend'. Maar als iets de jeugd van David Vonk kenmerkte, was het wel de liefdeloosheid waarin hij opgroeide en waardoor hij werd gevormd. Al op jonge leeftijd raakte hij verscheurd, verslaafd. Om de pijn in zijn binnenste te verdrijven, verdoofde hij zichzelf met drank en allerlei soorten drugs, en hij werd extreem gewelddadig. Steeds dieper zonk hij weg, steeds vaker dacht hij aan de dood, maar iets of Iemand wakkerde telkens zijn overlevingsdrang aan.
Via een vriendin kwam hij in de kerk terecht. Op de dag dat hij een einde aan zijn leven wilde maken, ging de preek over zijn bijbelse naamgenoot, koning David. Het was alsof God hem rechtstreeks toesprak. Die dag werd de eerste van een heel nieuw leven. Davy, de Ex-crimineel en Ex-verslaafd , werd David, de vriend van God.

Waarom nou ik? is een verhaal waarin velen die worstelen met verslavingen, die hunkeren naar liefde en herstel, die weg willen uit een leven in de criminaliteit zich kunnen herkennen. En voor jullie allemaal geldt de boodschap die David Vonk wil uitdragen: God kent je en houdt van je. En Hij wil ook jou een heel nieuw leven geven.

Welke onderwerpen:

Getuigenis bekerings verhaal van Crimineel en Verslaving tot Kind van God.En ook ervaringsdeskundige in Crime en Verslaving en GGZ Anno 2023. ik heb in 2016 Boek geschreven en is 2022 in December herdrukt van mijn Biografie David Vonk "Waarom nou ik?" | Uitgeverij GideonBoeken (gideonboeken.nl)

Geestelijke Gezondheid Zorg 12 Thema's uitgewerkt met powerpoint en tekst en leerstof en erbij om doel de vraag naar hulp en de drempel te verlagen.

1. Kracht van Kwetsbaarheid 2. Betrokkenheid en Invloed 3. Hulp vragen 4. omgaan met gevoelens 5. Omgaan met Prikkels 6. Zelfbeeld...

Bij meer info kunt u mij mailen is met interactie uitgewerkt op powerpoint en uitleg..

Kosten
- De kosten van de Lezing zijn 150€ tot 225€ (Bij extra aanvraag Themas , Muziek exclusief reiskosten openbaar vervoer 2e klas en of auto 0,21€ pkm) 
- Is er een beperkt budget? Neem contact met cp.nl op om voor de mogelijkheden.

En mijn boodschap is duidelijk en weet dat bij God Niks onmogelijk is! Zie aanmeldformulier.

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Boeken van David Vonk 

David Vonk werd geboren in Rotterdam op 03-12-1975, maar groeide op op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Hij groeide op in een familie die al generaties lang actief was in het criminele circuit, en al jong raakte David verslaafd. Hij raakte steeds verder verzeild in een wereld vol drank, drugs, criminaliteit en geweld. Vaak vroeg hij zich af: "Waarom overkomt mij dit allemaal? Waarom nou ik?"
Op een dag belandt hij via een vriendin in de kerk, waar de dominee net preekt over zijn naamgenoot, koning David. De woorden komen heel direct binnen bij David en het wordt de eerste dag van een heel nieuw leven. God gaf hem de liefdevolle basis die altijd had ontbroken. David kickte af en bouwde een nieuw leven op. In dat leven getuigt hij van de liefde en de genade van God, en van zijn Redder, Jezus Christus. Zijn negatieve ervaringen uit het verleden gebruikt hij om voorlichting te geven aan jongeren.

Als organisatie, kerk of gemeente kun je David ook uitnodigen als gastspreker. Wil je van die gelegenheid gebruik maken, stuur dan een mailtje naar info@christelijkpodium.nl info@gideonboeken.nl, dan zorgen wij dat het contact tussen jullie en David wordt gelegd.

(De rode draad voor je leven: eenvoud, nederigheid en God eren met je getuigenis zonder eigen roem of eer te zoeken. Als je op deze wijze dienstbaar wilt zijn zal God je kunnen blijven zegenen!)

Gods Zegen 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;