David Vonk "Waarom Nou Ik?"


David Vonk maar Waarom David 

David is recht voor zijn raap en spreekt over status macht en wat er nu speelt bij ouders en kinderen jongeren wat is jou status. David heeft ook zelf meegemaakt en geeft tips en tricks. Anno 2023 

Ik merk dat me laatste lezingen omdat ik in me lezing een nieuwe aanpak heb met spreken die raakt die vragen oproepen......interactie!  

Ik deel met mijn lezing mijn bekeringsverhaal en mijn getuigenis.  

(Soms komen er vragen of ik krijg een thema of ik daar over wil spreken. Maar mijn thema is mijn eigen verhaal).

IK DEEL ME GETUIGENIS EN IK BEN DUIDELIJK DUS RECHT VOOR ZE RAAP!!

Het grillige verhaal van David in zijn boek “Waarom nou ik?’ gaat over zijn leven als zoon van een criminele vader en familie, tot in 4e generatie.Hoe hij daardoor zelf ook in het criminele circuit terecht kwam. Zijn zogenaamde vrienden maakten hem keihard zodat hij in zijn eigen woorden:

✓Een bondgenoot van de duivel werd✓

Drugs en Drank en Geweld deden daar ook niet veel goed aan. Door alle vreselijk ervaringen kwam hij uiteindelijk in begin in verslavingsklinieken en later in Psychiatrische klinieken terecht.  

Vier lange jaren was hij daar. Uiteindelijk ontmoette hij een vrouw, die hem meenam naar een kerk. Voor het eerst hoorde hij daarover een Vader die van je houdt. Na vele up en downs en een lang proces van genezing en terugval legde hij 250 pillen klaar om zijn leven te beëindigen. Toch ging hij nog één keer mee naar de kerk en hoorde hij een preek over koning David. Die sloeg in als een bom. ‘Alsof de preek voor mij bedoeld was. Ik kreeg kippenvel over mijn hele lijf en schaamde me voor alles wat ik fout had gedaan’. Aan het einde van de dienst kreeg David een rode bijbel, die sindsdien zijn leidraad door het leven is geworden.

Hierover komt hij graag vertellen in een dienst, onder andere voor jongeren, die kans lopen de foute kant van het leven te kiezen.

Ik was 11 jaar oud toen ik voor eerste keer en verslaafd raakte aan diverse middelenen actief in crime werd.  

XIk was nog pas 13e toen ik actiever werd in een bizar en geweldadig leven vol drugs en drank en macht en status tot me 26e.X

Dit deel ik in een Lezing en hoe God mij bevrijde uit de slavenjuk en hoe ik na vallen en opstaan in 2014 mijn leven aan God heb gegeven.

Elly Zuiderveld schrijft: 

David Vonk Is een ‘recht voor zijn raap ’man, die ik beter heb leren kennen toen we samen een liedje schreven voor bij zijn eerste boek ‘Waarom nou ik?’. Het liedje heet ‘Ik wacht op mijn vader’ gezongen door Wouter Seinen.

Een schrijnend voorbeeld van een jeugdtrauma. Een vader die niet komt, totdat de grote Vader je omarmt.

Het tweede lied dat we schreven heet ‘Je doet het niet alleen’. Prachtig gezongen door Nynke Dandan. En dat is ook het thema van Davids verhaal.

David en ik hebben nu al 3 liederen gemaakt en er ligt een nieuwe tekst klaar.  

David is een levend voorbeeld van hoe het mis kan gaan, maar ook hoe God een wending in je leven kan geven. Het boek: ‘Waarom nou ik? ’Is opnieuw uitgebracht bij Gideon en David werkt aan een opvolger Heet: **De Bijsluiter Waarom Ik Nou** Midden 2024..Tools en Hulp die hij uit eigen ervaring deelt, ook met medewerking van ggz en verslavingsdeskundigen.

✓Je Doet Het Niet Alleen ✓ Kop de Link en zie

✓Ik Wacht Op Vader✓ Kop de Link en zie

https://youtu.be/rJdrP8qfay0?si=Qe64KINHp1-Vguzu 

https://youtu.be/Z9XX8cypTn4?si=td6gSgik5n-CLp81

Kosten zijn 250 Lezing ex 15%+ 17,50 CP Reiskosten is openbaar vervoer 2 e klas en of 0,23 € per Km.

Bij elke lezing neem gesigneerde exemplaren mee 15€ per boek + extra!✓

https://www.gideonboeken.nl/waarom-nou-ik  

Hieronder bijzondere aanbevelingen 🙏

We delen het in politiecellen en gevangenissen.We hopen, bidden en vertrouwen dat Davids boek mensen in nood mag bemoedigen, en zal helpen keuzes te maken die bevrijdend zullen zijn. Van harte aanbevolen!

Dick den Hertog, Stichting Volharding  

Wat indrukwekkend levensverhaal en wat een krachtig getuigenis!

Henk Stoorvogel, Spreker en Coach

Weer een bewijs dat voor God niets onmogelijk is. Zijn genade en liefde zijn altijd groter dan onze zonden. Een heel mooi boek! David, ik ben trots op je.

Joop Gottmers, Stichting De Goede Aarde

Ik heb David leren kennen als een zeer bewogen jongen. Altijd geintereresserd in mensen, vooral hen die aan de zelfkant van de maatschappij leven. Omdat hij daar zelf ook heeft gezeten, weet hij hoe het is om daar uit te komen met de hulp van God.

Zijn boek heb ik in een adem uitgelezen. Geloof me, wonderen bestaan! Ik beveel het boek van harte aan.

Elly Zuiderveld, zangeres en auteur  

____________________________________________________________________________________

Als u mij wilt boeken kan dat uiteraard, Zie hieronder het contact formulier van Christelijk Podium.

&

info@crimanelminded.nl

Recht aan recht toe met want wat voor status zie God in jou, Dus hou vol geef nooit op! Door de duidelijk boodschap door me eigen levenservaring  wat uit status en macht bestond draai ik samen met Gods word en indrukkwekend boodschap.

Dat ik indruk achter die na mee lezing nog steeds blijf hangen. 

"Gr David Vonk kind van God"

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Boeken van David Vonk 

David Vonk

Werd geboren in Rotterdam op 03-12-1975, maar groeide op op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Hij groeide op in een familie die al generaties lang actief was in het (criminele circuit, en al jong raakte David verslaafd. Hij raakte steeds verder verzeild in een wereld vol drank, drugs, criminaliteit en geweld.tot God ingreep en mijn leven nu delen van mijn levensverhaal. Hoe ik de genade kreeg en nieuwe Vader heb. Hij heeft me vrijgekocht galaten 5:1. En nu...

(De rode draad voor je leven: eenvoud, nederigheid en God eren met je getuigenis zonder eigen roem of eer te zoeken. Als je op deze wijze dienstbaar wilt zijn zal God je kunnen blijven zegenen!)

Gods Zegen 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Peter van Veen op 24 september 2023 12:34
Hele mooie avond gehad met David Vonk.
;