Christelijke wikkelarmband maken


Ik bied een christelijke workshop aan voor vrouwen.

We maken stap voor stap een mooie wikkelarmband. Door het gebruik van een paar christelijke bedels maak je het tot een persoonlijk sieraad. Deze christelijke workshop voor vrouwen kan bijvoorbeeld gegeven worden bij vrouwenochtenden en vrouwenkringen, meiden groepen enz.

Tijdens deze christelijke workshop leer je hoe je een eigen, unieke wikkelarmband maakt. Stap voor stap laat ik zien hoe je zo’n armband in elkaar zet. Zeg nu zelf, heb jij weleens gehoord van karabijn-sluiting, veterklem, splitring of knijpkraal? Na deze workshop is er voor jou niets meer onbekend!

Aan de hand van professioneel materiaal en gereedschap én een groot aanbod aan kralen maak je een mooi sieraad, die helemaal past bij jouw stijl! Het materiaal waar we mee gaan werken is bijvoorbeeld suede met studs, waxkoord, suède veters en kralen. We maken een wikkelarmband die 2 x om de pols past. 
De kleuren en materialen die je wilt gebruiken mag je zelf uitkiezen.

Dan, als finishing touch, gaan we nog drie christelijke bedels eraan bevestigen. Eerst geef ik uitleg welke bedels het zijn, wat ze betekenen en waar je ze in de bijbel terug kan vinden. Daarna kan je naar eigen wens er drie uitkiezen. Vaak zijn bijbelteksten een bemoediging voor ons leven, hoe mooi is het dan dat je daar elke keer als jij je armband draagt, eraan herinnert wordt?

De kosten voor deze workshop zijn 19,50 euro per persoon plus reiskosten vanaf Katwijk aan Zee. Minimaal aantal deelnemers zijn 15 personen

Voor meer informatie, vul hieronder het formulier in.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Naast voorstelling geeft Emilia Verdoes van Theater de Regenboog ook christelijke workshops aan vrouwen en meiden die een paar uur gezellig met elkaar een armband willen gaan maken.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;