Johan Otten

Mooi dat je kennis wilt maken! Hieronder stel ik me kort voor. Ik kom graag met je in contact om verder te bespreken wat ik voor jou/jullie kan betekenen. In mijn werk als predikant heb ik meerdere cursussen opgezet en gegeven. Wie weet kan ik ook wat voor jullie gemeente betekenen. 

Wie ben ik in het kort: Gelukkig getrouwd met Eline, vader van Joanne, Benjamin en Noëlle. Samen genieten we van het wonen in de mooie stad Meppel.

Ook ben ik: Predikant van de Baptistengemeente in Meppel. In deze prachtige gemeente mag ik mij fulltime inzetten als voorganger. De gemeente in Meppel kent een mooie mix qua mensen en heeft het voorrecht om veel kinderen en jongeren in de gemeente te hebben.

10 jaar lang ben ik leadzanger en gitarist van de band Rinon geweest. Daarnaast ben ik ook 10 jaar lang ondernemer geweest (Muziekschool Otten). Daarnaast heb ik al een jarenlange interesse in theologie en heb met volle teugen mogen genieten van mijn deeltijdstudie Theologie aan de CHE en de studie/predikanten opleiding aan het Baptisten Seminarium in Amsterdam.

En natuurlijk, ik blijf als professional in de kerk ook in beweging en blijf bezig met mij te ontwikkelen op het gebied van de theologie. Als theoloog heb ik ook een hart voor pastoraat. In mijn huidige gemeente heb ik daar gelukkig ook volop de ruimte om daar mee bezig te kunnen zijn. 

Hoe kan ik jou van dienst zijn? Als predikant zie ik ook een behoefte. Een behoefte aan mensen die vanuit de basis van het geloof kunnen helpen bij belangrijke momenten als trouwen, geboortes, overlijden. Ik wil daar op freelance basis ook beschikbaar voor zijn. Daarnaast kun je mij ook uitnodigen voor jeugdevents en andere bijeenkomsten. Ik ben flexibel en vind veel dingen leuk! 

Als predikant ben ik divers inzetbaar. Ik voel mij thuis in stevige liturgische settingen, maar heb ook een evangelisch hart (en ben zelf ook predikant in een gemeente die zich op een moderne manier uit). Kijk ook op mijn persoonlijke website voor meer indrukken van wie (en hoe) ik ben. 

1 voorstellingen gevonden van Johan Otten

Overige - Bijbelstudie Schatgraven in Galaten

Bijbelstudie Schatgraven in Galaten

Johan Otten
Overige
;