Maak vandaag de keuze van je leven.


In de bijbel worden we op diverse plekken opgeroepen om ons te bekeren. Bekeren, wat is dat eigenlijk? en wat moet je daarvoor doen. Kan ik dat zelf? of werkt God dat in mij. Voor veel mensen is dit een lastig thema. Door te vertellen vanuit mijn eigen ervaring probeer ik mensen enthousiast te maken hier een stap in te maken.  

In 2018 heb ik mijn hart aan de Heer geven. Ik heb mij bekeerd van mijn oude bestaan. Hierdoor heb ik op een bijzondere manier mogen ontdekken dat Jezus voor mijn zonden aan het kruis heeft gehangen. Dat was de ontdekking van mijn leven die ik iedereen gun. Ik kom daarom graag bij u in de samenkomst om daar meer over te vertellen.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Mijn naam is Hilbért Steen Redeker. Sinds mijn ommekeer in 2018 voel ik meer en meer het verlangen om mensen het goede nieuws te vertellen. Ik wil voldoen aan Zijn opdracht die Hij ons gegeven heeft in Marcus 16:15 “En Hij zei tegen hen: Ga heen in heel de wereld, predik het Evangelie aan alle schepselen” Vanaf het moment dat ik in alle eenvoudigheid bij een vriend aan tafel mijn hart aan de Heer heb gegeven, is er veel veranderd. Dit bleek namelijk de keuze van mijn leven te zijn. Aan de hand van de Bijbel wil ik mensen aanmoedigen en aansporen op zoek te gaan naar Jezus. Ik kom daarom graag bij u in de samenkomst om daar meer over te vertellen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;