Ik ben nog niet klaar!


Over de voorstelling

Dat gevoel dat je nog van alles moet doen. Dat je nog van alles nodig hebt voor je verder kunt. Dat je niet genoeg bent, niet genoeg kunt, niet genoeg geleerd hebt. En dan komt Hij met een nieuwe opdracht waar je al helemáál niet klaar voor bent. In ‘Ik ben nog niet klaar’ neemt Inès je mee in haar eigen verhaal. Een verhaal over dingen opruimen uit het verleden, nieuwe stappen zetten en angst voor de onbekende toekomst in Mozambique, waar God hen naar toe heeft geroepen. Met vrolijke en ontroerende liedjes, gekke typetjes en verhalen uit het gewone leven waarin God bijzondere dingen doet. De voorstelling duurt ruim een uur en is vanaf 29 augustus t/m januari 2023 te boeken. Denk aan een gemeentedag,  jongeren activiteit, vrouwen event, alternatieve invulling voor de zondagochtend, etc.

Kosten
- De kosten van de voorstelling zijn 450,- (inclusief muzikant, technicus, btw en onkosten, exclusief reiskosten) 
- De voorstelling kan geboekt worden in combinatie met Kerk en Wereld, dan is de voorstelling voor de organisatie gratis en betalen de bezoekers de tickets 
- Is er een beperkt budget? Neem contact met ons op om voor de mogelijkheden. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater, schrijven en zingen is van jongs af aan haar passie geweest. In het spelen, maken en regisseren weet zij steeds het publiek te verrassen en te raken. Out of the box concepten met diepgang en humor. Haar werk laat haar frisse blik op het leven zien: het bijzondere in gewone mensen, het grote in kleine dingen. Na haar opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming heeft zij haar lesbevoegdheid gehaald en is zij afgestudeerd als theatermaker bij Huis van Puck in Arnhem. Ze woont op dit moment in Zutphen met haar man en 2 kinderen en zal in 2023 gaan emigreren naar Mozambique om daar met jongeren te gaan werken op het gebied van muziek, theater en aanbidding. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Naomi op 15 november 2022 22:51
Wat een geweldige voorstelling! Inès neemt je helemaal mee in haar verhaal. Ik heb gelachen, maar werd ook emotioneel geraakt en moest zeker wat tranen wegpinken. Inès inspireert je om uit te stappen en naar Gods stem te luisteren, ook al zijn de omstandigheden soms zwaar. Met haar verhaal leert ze je vertrouwen te stellen op God en zeker ook uit te dagen om uit te stappen. Sommigen dingen waren ook herkenbaar. Ik werd tijdens de voorstelling ook echt aangeraakt en voelde de Heilige Geest. Bedankt voor je openheid en je verhaal Inès! Je bent een voorbeeld voor velen! Gelijk een cd gekocht die ik regelmatig luister tijdens het autorijden en ook in de liederen veel herkenning en inspiratie. Jezus werkt door jou heen Inès en is zeker zichtbaar in jou!
door Rianne op 15 november 2022 13:22
Met humor, diepgang en kwetsbaarheid weet jij in teksten maar ook in je worsteling mij te raken. Genoten vanavond. Dank.
door Rik en Christel van der Meer op 30 augustus 2022 20:07
Het was een erg goede voorstelling! Een duidelijke verhaallijn over hoe het emigreren naar Mozambique tot stand is gekomen. Veel humor maar wel met een duidelijke serieuze boodschap. Er was goed te merken dat het niet zomaar \'een stukje theater\' was maar echt actueel onderwerp uit het leven van Inez waarin wij werden meegenomen in alle ups and downs van het proces tot en met alle emotionele lading aan toe. Met name de afsluiting was erg mooi en hier kon ik niet anders dan zelf een traan te laten. Super voorstelling en echt top gedaan. Go Inez!!
door Willem van Slooten op 30 augustus 2022 06:30
Het was werkelijk fantastisch!! Grappig, meeslepend en ook emotioneel. Wie werd er aan het einde niet geraakt?! 😁
door Anny op 29 augustus 2022 17:38
Een mooie voorstelling waarin Ines ons op een hele creatieve manier in haar hoofd laat kijken. Ik heb erg gelachen om de verschillende typetjes en soms ontroerde het me. Helemaal verrast was ik door het grappige interactieve gedeelte. Het is echt een aanrader, die jezelf ook zeker aanzet tot nadenken.
door Tim op 29 augustus 2022 14:34
Zonder verwachting samen met mijn dochter van 12 naar deze voorstelling gegaan. Het vloog voorbij. Humor, kwetsbaarheid, Ines laat je heel dichtbij komen. Wat een talent dat je in staat bent om zoveel van jezelf in zo’n korte tijd te laten zien. We zingen samen nog steeds de ‘hagelslag blues’.
door Nikki Duits op 29 augustus 2022 14:29
Een voorstelling voor jong en oud waar je op een luchtige, humoristische manier een kijk in haar toekomst. Bij mij kwamen alle emoties naarboven. Het is zeker de moeite waard! Geweldig!
door Kim Stiekema op 29 augustus 2022 13:57
Het was een super mooie voorstelling. De mix tussen humor en serieuzere stukken wist Ines feilloos voor elkaar te krijgen. Je werd helemaal meegenomen in haar verhaal en voor welke vraagstukken ze komt te staan. Ines gebruikt verschillende typetjes en eigen gemaakte liedjes om het verhaal te vertellen en vorm te geven. Daarnaast zitten er ook interactieve stukken in, met het publiek, dit vind ik zelf heel grappig. Een voorstelling met een lach en een traan dus. Zeker gaan kijken!
door Anja Horjus-Barger op 29 augustus 2022 13:28
Een ontroerende, maar zeker ook grappige voorstelling. Inès maakt in haar voorstelling emoties los en legt op een zeer ludieke manier christelijke clichés (over bijvoorbeeld "wanneer ben je geschikt als zendeling") bloot. Het heeft mij geraakt hoe zij zich op het podium kwetsbaar durft op te stellen over hoe God in haar leven werkt.
door Martin Meijerink op 15 juli 2022 20:22
Inès deed begin deze maand ook mee met het evenement "Gluren bij de buren", en dat deed ze echt supergoed, goed gebalanceerde mix van serieus en grappig. Ook het interactieve deel was erg leuk, waarbij het gemêleerd publiek ook enthousiast meedeed. Duidelijke boodschap ook! Van de 7 voorstellingen die ik die dag heb bijgewoond was die van Inès absoluut de allerbeste!
door Jasmijn op 15 juli 2022 14:23
Met grappige liedjes en typetjes is de voorstelling leuk voor zowel jong als oud. Er is een goede balans van humor maar ook serieuze stukjes met emotionele liedjes. De voorstelling is goed doordacht en leuk om naar te kijken door het afwisselende decor\/kostuums.
;