Ik ben nog niet klaar!


Over de voorstelling

Dat gevoel dat je nog van alles moet doen. Dat je nog van alles nodig hebt voor je verder kunt. Dat je niet genoeg bent, niet genoeg kunt, niet genoeg geleerd hebt. En dan komt Hij met een nieuwe opdracht waar je al helemáál niet klaar voor bent. In ‘Ik ben nog niet klaar’ neemt Inès je mee in haar eigen verhaal. Een verhaal over dingen opruimen uit het verleden, nieuwe stappen zetten en angst voor de onbekende toekomst in Mozambique, waar God hen naar toe heeft geroepen. Met vrolijke en ontroerende liedjes, gekke typetjes en verhalen uit het gewone leven waarin God bijzondere dingen doet. De voorstelling duurt ruim een uur en is vanaf 29 augustus t/m december te boeken. Denk aan een gemeentedag,  jongeren activiteit, vrouwen event, alternatieve invulling voor de zondagochtend, etc. Bij de voorstelling krijg je gespreksvragen om na te kunnen praten over de thema’s die langskomen.  

Kosten
Er zijn drie opties:
- De kosten van de voorstelling zijn 450,- (inclusief muzikant, technicus, btw en onkosten) 
- In het geval van een beperkt budget kan de voorstelling op basis van een collecte geboekt worden met een minimum van 250,- 
- De voorstelling kan geboekt worden in combinatie met Kerk en Wereld, dan is de voorstelling voor de organisatie gratis en betalen de bezoekers de tickets 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Theatermaker en (lied)schrijver

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Martin Meijerink op 15 juli 2022 20:22
Inès deed begin deze maand ook mee met het evenement "Gluren bij de buren", en dat deed ze echt supergoed, goed gebalanceerde mix van serieus en grappig. Ook het interactieve deel was erg leuk, waarbij het gemêleerd publiek ook enthousiast meedeed. Duidelijke boodschap ook! Van de 7 voorstellingen die ik die dag heb bijgewoond was die van Inès absoluut de allerbeste!
door Jasmijn op 15 juli 2022 14:23
Met grappige liedjes en typetjes is de voorstelling leuk voor zowel jong als oud. Er is een goede balans van humor maar ook serieuze stukjes met emotionele liedjes. De voorstelling is goed doordacht en leuk om naar te kijken door het afwisselende decor\/kostuums.
;