Je dromen begrijpen


God spreekt tot ons, ook in de nacht. Maar hoe weet je welke dromen van Hem zijn? Met praktische tools en een schat aan voorbeelden over de Hemelse symboliek die God gebruikt ga je ontdekken dat God al veel vaker tot jou heeft gesproken dan jij dacht. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater, schrijven en zingen is van jongs af aan mijn passie geweest. Ik wil mensen bemoedigen, inspireren en in hun kracht zetten. Tevoorschijn halen wat verstopt zit. Dat doe ik door voorstellingen te spelen (zelf en met anderen), te zingen, schrijven en te spreken. Ik ben 35 jaar en moeder van Ize (6) en Noël (2).

Na mijn opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming heb ik mijn lesbevoegdheid gehaald en ben ik afgestudeerd als theatermaker bij Huis van Puck in Arnhem. Ik heb als jongerenwerker gewerkt, docent en heb nu mijn eigen bedrijf Verzien en stichting Tevoorschijn. We hopen in het voorjaar van 2023 naar Mozambique te emigreren. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;