Jezus volgen? Ik ben nog niet klaar!


Dat gevoel dat je nog van alles moet doen. Dat je nog van alles nodig hebt voor je verder kunt. Dat je ergens aan vast zit. Dat je niet genoeg bent, niet genoeg kunt, niet genoeg geleerd hebt. En dan komt Hij ook nog  met een nieuwe opdracht waar je al helemáál niet klaar voor bent. Wat heeft God voor jou klaarliggen? En wat houdt jou tegen? Een aantal jaren geleden begon God een grote schoonmaak in mijn leven en vorig jaar werd duidelijk waarvoor: Hij vroeg ons om naar Mozambique te emigreren. Aan de hand van mijn verhaal vertel ik je over de dingen die ik heb geleerd om je helemaal over te geven aan Jezus en Hem te volgen ondanks dat je je niet klaar voelt. En wat je wél kunt doen om te zorgen dat je niet vast blijft zitten in het verleden of tegen wordt gehouden door andere factoren. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater, schrijven en zingen is van jongs af aan mijn passie geweest. Ik wil mensen bemoedigen, inspireren en in hun kracht zetten. Tevoorschijn halen wat verstopt zit. Dat doe ik door voorstellingen te spelen (zelf en met anderen), te zingen, schrijven en te spreken. Ik ben 35 jaar en moeder van Ize (6) en Noël (2).

Na mijn opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming heb ik mijn lesbevoegdheid gehaald en ben ik afgestudeerd als theatermaker bij Huis van Puck in Arnhem. Ik heb als jongerenwerker gewerkt, docent en heb nu mijn eigen bedrijf Verzien en stichting Tevoorschijn. We hopen in het voorjaar van 2023 naar Mozambique te emigreren. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;