Wie komt er op mijn kerstparty


'Wie komt er op mijn kerstparty' is een nieuwe kerstvoorstelling voor het hele gezin van Kindertheater Knettergek en Amazing Kids van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Begin december 2021 zal deze nieuwe voorstelling in première gaan en is nu te boeken voor uw kerk, gemeente of school, zolang de data vrij zijn.

De voorstelling gaat over Larisa en haar vader. Zal er dit jaar dan toch wel echt een verjaardagsparty komen? Deze voorstelling zit vol liedjes dans, maar ook een interactief spel, goocheltrucs en een te gekke lichtshow.

Voor deze voorstelling hebben we ook een aantal nieuwe kerstliedjes geschreven. Samen met andere kerstliederen komt deze uit op een speciale cd, die u ook als kerstcadeautje kan geven aan de kinderen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Kindertheater Knettergek is een christelijk kindertheater die het evangelie wil vertellen aan de kinderen van de basisschoolleeftijd door middel van verschillende voorstellingen.

De voorstellingen zijn afwisselend en interactief en duren meestal rond de 75 minuten. Door de afwisseling van goocheltrucs, verhalen, filmpjes, handpoppen, liedjes en een wedstrijd tussen de jongens en de meiden vliegt de tijd voorbij.
Ook voor kerst / Pasen / Pinksteren / biddag en dankdag zijn er speciale programma’s. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;