Boodschappen met karakter, vastberadenheid en vol verwachting.


Oude verhalen die stuk voor stuk je uitdagen om een nieuwe tijd te verwachten.  Het prachtige van het Oude Testament is dat je beeldend vertelt krijgt hoe God aan de slag wil gaan met Zijn schepping, de mensen op deze aarde van toen ook van nu. 

Tijdloze boodschappen, die God onder zijn volk, voor de mensen over de hele aarde heeft gegeven. Hoe kunnen we dan vanuit het Nieuwe Verbond gaan zien, hoe deze elke dag opnieuw een onderdeel zijn van het geloof in Jezus Christus?

Jona vertelt………over verkondigen met karakter. Je bent geroepen, maar ……. Jouw beleving is anders door wat je ziet en weet van die ander. Gods visie staat haaks op die van jou, wat nu? Ga je niet, maar wie gaat er dan wel? En als je gaat, stel dat het werkt, dan zou je het voor geen goud willen missen.

Haggai vertelt……over bouwen met volharding. Wat doe jij als alles plat ligt? Je krijgt een boodschap, die mensen in beweging brengt. Wat je zegt is niet alleen voor het hier en nu. Zou dat ook de bedoeling van jou kunnen zijn in deze tijd? En als Gods woorden bidt en hardop proclameert, gaan je ogen open voor wat God heeft belooft. 

Joël vertelt….een tijd met nieuwe verwachting. Gods Woord spreekt diep tot jouw hart met duidelijke beelden. Negeer je het of zoek je naar Gods blauwdruk voor het leven? Vaak staan we als kerk krachteloos toe te kijken, terwijl Joël spreekt over Handelingen 2. Waar zet ik de streep? Als Zijn Geest mij verandert van binnen en Zijn bekrachtiging op mijn leven rust, hoe kan ik dan met Hem samenwerken?

Gods uitnodiging voor jou! Mag God door één van deze profeten ook bij jou, Zijn verhaal vertellen? Verlang jij ook naar verandering? Waar kijk je naar? Anderen, die het voor je moeten gaan doen? Jezelf en jouw rondje om de berg?  Of ga je in op Gods uitnodiging.

God maakt door Zijn woord, en Geest met beelden en schetsen van situaties duidelijk, dat Hij een God van verzoening is (Jona) Hij wil onder de mensen wil zijn, en ook dicht bij jou.  Zijn Woord maakt duidelijk hoe geweldig Hij is, de God van onze gebeden en aanbidding (Haggaï) Hij geeft duidelijkheid in verwarrende tijden en nieuwe kracht om op te staan. Hij maakt het mogelijk om Zijn geweldige boodschap wereldwijd door te geven. (Joël)

 

Workshop / boodschap / weekend                                                                          Elk onderwerp is opgedeeld in stukjes met een eigen boodschap voor deze tijd. Geschikt om één van de onderwerpen te kiezen of om in meerdere sessies te delen tijdens een gemeenteweekend, jeugdweekend of bijbelstudieavonden of op de zondagmorgen. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Als bevlogen, professional en christelijk spreker ben ik thuis in een breed scala aan onderwerpen, doelgroepen en leeftijdscatorgorieën. Van jong tot oud, spreek ik tijdens bijeenkomsten, kerkdiensten, rouw- en trouwdiensten, evangelisatie, conferenties, workshops en trainingen.

Als kind ben ik in aanraking gekomen met het Christelijk geloof en heb door de tijd heen als kerklid, jongere, uitvaartverzorger, bestuurslid, coordinator vrijwilligerswerk en als spreker altijd in de volle breedte van de kerk bewogen en mogen dienen met de gaven om te spreken, organiseren, evangeliseren en gebed. Vanuit mijn passie voor en door het geloof verlang ik mensen te enthousiasmeren, uit te dagen en mee te geven de rijkdommen die we kunnen vinden in de Bijbel, maar ook Gods compassie voor de mens.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;