Een specifieke opdracht met een tijdloze boodschap


Boodschap en lessen vanuit het Bijbelboek Haggaï.


In het verre verleden ging het volk door bijzondere tijden heen, van gevangenschap naar een vrijheid waar weerstand was naar het geloof in God. Dat werd hen bijna fataal en dreigden hierdoor voor zichzelf te leven. Totdat..... Haggaï hen met een indringende boodschap opriep.


Nu gaan we door bijzondere tijden heen als kerk van Jezus Christus. Een tijd waarin we op afstand kijken naar en horen van de boodschap uit de Bijbel. Ook onderling zien we dat er afstand is gekomen. Mensen blijven weg van de samenkomst en anderen missen de gebruikelijke contacten met medegelovigen. Deze werking van weerstand, angst en zoeken, daagt ons uit om aan de slag te gaan.


Jouw leven is meer dan een lichaam, gezondheid, tijd, geld en prestatie. Je bent van God en Zijn tempel, waar Hij krachtig doorheen wil werken. Hij is dezelfde als in de tijd dat de Bijbel geschreven is. 1Kor.6:19.


Het boek Haggaï roept ons op om door te gaan en te zijn wie we zijn in God. Een aanmoediging en aanvuring voor de kerk van Jezus Christus. Mensen, die verlangen naar meer en hongerig zijn naar Gods Woord voor deze tijd, is deze boodschap en zijn de lessen een aanmoediging en bemoediging voor ieder persoonlijk en voor ons als Zijn kerk.


Op uitnodiging kan de boodschap gedeeld worden in een speciale dienst, eredienst, bijeenkomst voor jongeren of dagdeel waarin het verlangen is om meer te horen en toe te wijden aan God. Ook kan er ruimte zijn voor persoonlijk gebed en profetie.
  

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;