Algemene gegevens
Zichtbare Naam

Aad en Esther Poppentheater http://www.arcanta.nl

Profielgegevens
Biografie

U vindt ons sinds 2004 met veel plezier op http://www.arcanta.nl of bij u in de buurt!

Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen als u een kindervoorstelling zoekt voor tijdens een dienst, een jubileum of een andere gelegenheid. Groten of kleinen, voor wie er komt is er behalve iets te zien vaak gelegenheid iets (mee) te doen en altijd iets om over na te denken. Ook het met-zijn-allen-meemaken van een Bijbelse geschiedenis behoort tot de mogelijkheden. Idee? Beleef het gewoon mee!

Artiestennaam

Arcanta Poppentheater

Aanvullende eigenschappen

* Verhalen van levensvreugde en shalom! Verhalen die niet alleen via de oren binnenkomen.
* Voorstellingen met poppen, met al dan geen poppenkast.
* En bijvoorbeeld één peutervoorstelling. Met 100 schaapjes die maar nèt met z’n allen in hun koffer passen. Over de Goede Herder. Een meespeeltheater. Met mbira – een heel mooi instrument.
* Na een voorstelling kunnen we spelen met een speelparachute. En meer. Neem gewoon even contact op!
* Ook bent u bij ons aan het goede adres als u de verbinding wilt leggen tussen gezond bezig zijn geestelijk én lichamelijk. We kunnen een bijeenkomst voor volwassenen maar ook voor een groep kinderen inrichten. Daarin hebben we oog voor de algehele gezondheid: niet alleen voeding, maar ook beweging, frisse lucht, positieve woorden en vertrouwen bijvoorbeeld. Bij een kinderevenement worden er zeker afwisselende werkvormen ingezet.

 

Hoofdcategorie

Artiest

Subcategorieën Artiest

Kindervoorstelling, Verhalenverteller, Overige Podiumkunsten

Instrumenten

Accordeon, Akoestische gitaar, Altblokfluit, Bamboefluit, Bazuin, Blokfluit, Bongo, Castagnetten, Citer, Djembé, Draailier, Duimpiano, Dwarsfluit, Fluit, Gitaar, Kazoo / Kazoe, Lier, Luit, Mandoline, Mondharmonica, Mondharp, Ocarina, Panfluit, Piano, Piccolo, Ruispijp, Sjofar, Steeldrum, Triangel, Ukelele, Windklok, Xylofoon

Muziekgenres

Overige Genres

Subcategorieën Theater

Kindertheater, Poppentheater, Theaterkunstenaar, Verhalenvertellers, Volwassentheater, Overige Theatermakers

Gelegenheden

Afscheid, Conferentie, Evenement, Festival, Huiskamerconcert, Jubileum, Kerst, Hemelvaart, Masterclass, Pasen, Pinksteren, Schoolfeest, Seminar, Sportevenement, Stads-/Dorpsfeest, Verjaardag, Welkomst, Overige gelegenheden

Website

http://www.arcanta.nl

Facebook Pagina