Algemene gegevens
Zichtbare Naam

Anjana Gort

Profielgegevens
Biografie

Biografie

 

“Don’t let anywone look down on you because you are young, but set an example for the believers in speech, in conduct, in love, in faith and in purity.” 1 Timothy 4:12

 

 

Als er iemand een levend getuigenis is van Gods grootheid, is het Anjana wel. Als kind was ze zo beschadigd dat ze altijd naar de grond keek en geen oogcontact durfde maken. Later ontwikkelde ze een ernstige vorm van anorexia, maar God bracht herstel. Tegenwoordig spreekt Anjana voor groepen mensen, reist ze in haar eentje door Europa, leidt haar eigen organisatie. Ook had ze het lef om, vanuit een rolstoel, deel te nemen aan Miss Nederland nadat ze daartoe was uitgenodigd. Ze maakte diepe indruk op de jury. Anjana: “Ik wilde inspireren. Een statement maken. Schoonheid is door God gemaakt en echte schoonheid zit van binnen.”

 

Anjana heeft een diep geworteld geloof, maar staat, jong als ze is, tegelijk met beide benen op de grond. Anjana is grappig, ontzettend puur van hart en opvallend ‘eigen’, ze is leuk, spontaan, sociaal en goed in ‘connecting’. Anjana valt op, heeft humor en een stralende spontane lach, lef, haar eigen organisatie. Bewogenheid, jeugdigheid, kracht en vurigheid zijn andere termen die goed bij Anjana passen.

 

Vriendin:

Anjana, bekend van Stichting MissionPuppy Nederland, is een ongelooflijk inspirerende persoonlijkheid. Er brandt een vuur in haar! Zij heeft het in zich om mensen, hele groepen te kunnen bewegen. Ik weet niet wat het is, maar Anjana raakt mensen. Overal waar ze komt wordt ze aangesproken, wordt er naar haar gekeken. Ik denk niet voor niks. Het zal Gods bestemming zijn voor haar.

Anjana heeft verschillende ernstige ziektes overwonnen en is haar heftige verleden inmiddels ver overstegen. Zij is mentaal zo ongelooflijk sterk dat je het erkennen van Gods werking door haar leven heen eigenlijk niet kunt ontkennen. Haar hele leven getuigt van vele wonderen.

Anjana kampt nog steeds met fysieke problemen maar zij gaat onverminderd door. Op haar werk rust zoveel zegen, en wanneer zij begint te spreken wordt het als vanzelf stil. Er is een vuur in haar!”

Oud-docente:

“Dat God werkelijk wonderen doet in mensenlevens kun je niet omheen als je Anjana tegenwoordig ontmoet. Van een kwetsbaar jong meisje dat geen woord zei werd zij een sterke strijdbare jongere met ongelooflijk veel kracht en potentie. Anjana inspireert vandaag de dag andere jongeren en spoort hen aan om niet op te geven. Haar boodschap van hoop raakt omdat zij niet bang is haar eigen ervaringen, ontwikkeling en doorgemaakte persoonlijke groei met mensen te delen. Anjana raakt een breed publiek omdat zij niet hoeft ‘preken’; haar hele leven op zichzelf is een getuigenis!”

Vriendin:

“Wat ik zo mooi aan Anjana vind, is dat zij zo puur is. In het contact, maar ook in haar spreken voor groepen. Zij is in staat en heeft de gave om een grotere groep mensen te raken en een menigte mensen het gevoel te geven alsof zij persoonlijk met ze in gesprek is. Dat vind ik heel bijzonder, dat moet een gave zijn.  Ik vermoed dat haar intelligentie, ervaring in de hulpverlening en sterke analytische vermogen maken dat zij sterk aanspreekt. Anjana heeft lef in haar spreken maar toont tegelijk een enorme fijngevoeligheid. Vooral thema’s als ziekte, tegenslagen, identiteitsvorming, karakter, leiderschap, lef, dromen en thema’s die jongeren sterk aanspreken (school, pesten, eetstoornissen, het schoonheidsideaal, beroepskeuzes) en Gods visie daarop zijn onderwerpen die Anjana op het lijf geschreven zijn.”

Hoofdcategorie

Spreker

Subcategoriëen Sprekers

Allround Spreker, Jongerenspreker / jeugdwerker, Persoonlijk verhaal en getuigenissen, Spreker voor Trainingen / Workshops, Themagericht Spreker, Overige Sprekers

Spreekthema's

Persoonlijk leiderschap, ondernemerschap, identiteit, jongerenthema's, schoonheidsideaal, eetstoornissen, vrouw zijn, traumatische ervaringen, misbruik, ziekte, tegenslagen, toekomst, beroepskeuzes, doelen en dromen

Gelegenheden

Conferentie, Evenement, Festival, Jubileum, Oud & Nieuw, Pinksteren, Schoolfeest, Seminar, Studentenfeest, Verjaardag, Workshop, Overige gelegenheden

Facebook Pagina