Algemene gegevens
Zichtbare Naam

Herman Geertsma

Profielgegevens
Biografie

Jouw en mijn kwetsbaarheid is de ruimte waarin God wil werken. Waar we vaak geneigd zijn onze kwetsbaarheid te beschermen, door het weg te stoppen. Daar wil God juist Zijn kracht geven in onze kwetsbaarheid door Zijn licht erover te laten schijnen.

Ik geloof dat de kerk, als lichaam van Jezus, geroepen is Zijn licht te zijn in deze wereld. Door op te komen voor wie kwetsbaar is en door een plek te bieden waar kwetsbaarheid een luisterend oor vindt.Om deze reden maak ik graag kwetsbare thema’s bespreekbaar. Aan de ene kant om uit te nodigen tot het delen van kwetsbare verhalen. Juist in je kwetsbaarheid heb je zoveel te geven. En juist waar we onze kwetsbaarheid geven aan elkaar ontstaat verbinding. Aan de andere kant hoop ik ook een stem te geven aan hen aan wie de kracht ontnomen is om te spreken. Zo mogen we samen onze kwetsbaarheden bij Jezus brengen en steeds meer van Zijn kracht mogen gaan zien in ons leven en in onze kerken.

Dit is de passie die mij drijft en die mij aanspoort om te spreken.Vaak word ik benaderd voor jongeren diensten. Dit vind ik mooi, want jongeren hebben een speciaal plekje in mijn hart. Niet voor niets ben ik al jaren intensief betrokken bij het jongerenwerk in mijn eigen gemeente. Jongeren verlangen ook naar echtheid, naar verbinding. Naar een boodschap die hen raakt en in beweging zet. Tegelijk zijn jongeren meer nog op zoek naar een gemeente die echt is, waar onderlinge verbondenheid is, waar Jezus centraal staat en waarbinnen jongeren uitgedaagd en in beweging gezet worden.

De uitnodiging om te komen met je kwetsbaarheid, om kwetsbaarheden te delen en bij Jezus te brengen, is meer dan een boodschap voor jongeren. Het is een boodschap voor kerken en gemeenten, die verlangen om te groeien in het volgen van Jezus.

Wil je meer weten over wie ik ben: http://www.spreek.info/over-herman

Wil je graag een keer horen hoe ik spreek. Hier kun je een samenvatting van een dienst downloaden.

Hoofdcategorie

Spreker

Subcategoriëen Sprekers

Persoonlijk verhaal en getuigenissen, Spreker voor Trainingen / Workshops, Themagericht Spreker

Spreekthema's

Kwetsbaarheid, Seksueel misbruik, Leven delen, Verbinding, Nieuw Leven

Gelegenheden

Spreekbeurt, Workshop

Website

http://www.spreek.info