Algemene gegevens
Zichtbare Naam

ECHT GOUD! music

Profielgegevens
Biografie

Welkom bij ECHT GOUD! music! Gaan jullie binnenkort trouwen of heb je iets anders te vieren? Wij, Christien en ArendJan, komen graag bij jullie spelen! Tijdens onze studie aan het conservatorium in Zwolle zijn we samen muziek gaan maken en dat klikte. In 2017 zijn we daarom officieel van start gegaan onder de naam ECHT GOUD! music.
Wat wij spelen? Van Stevie Wonder tot Michael Bublé en van meezingen met Guus Meeuwis tot swingende jazz, niets is te gek voor ons!
Als muzikanten met een christelijke achtergrond denken wij daarnaast graag mee bij de invulling van jullie kerkdienst, we kunnen zowel met psalmen als bekende worshipmuziek jullie dienst aankleden. Mede door onze brede ervaring in de christelijke scene (o.a. bij Sela en Sarah Ben Hamida) én daarbuiten kunnen wij aan al jullie wensen voldoen. Kijk gerust eens rond op onze website en mail of bel ons voor een vraag of een boeking!
Overigens zijn wij zowel in duo als met band te boeken, ook voor andere feestjes of evenementen.

Artiestennaam

ECHT GOUD! music

Intro video

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/PRTGgIuph4Y&quot; frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Hoofdcategorie

Artiest

Subcategorieën Artiest

Pianist / Toetsenist, Zanger / Zangeres

Instrumenten

Akoestische gitaar, Basgitaar, Drumstel, Elektrische gitaar, Piano

Muziekgenres

Jazz, Luisterliedjes, Pop, Praise & Worship, Soul, Overige Genres

Gelegenheden

Bedrijfsfeest, Bruiloft / Trouwen, Conferentie, Evenement, Festival, Horeca Optreden, Huiskamerconcert, Huwelijk

Website

http://www.echtgoudmusic.nl

Facebook Pagina