Algemene gegevens
Zichtbare Naam

Theater de Regenboog

Profielgegevens
Biografie

Ik ben al een jaar of 2o actief geweest in het kinder- en jeugdwerk en de laatste jaren ook als spreker. Dit alles heb ik bij elkaar gedaan en eind vorig jaar is Theater de Regenboog geboren. Ik hou ervan om te vertellen van Jezus en de genade die Hij heeft gegeven aan ons, Zijn Liefde.

In de voorstelling die wordt gegeven wordt in ongeveer drie kwartier een thema uitgediept met verhalen, leuke trucjes en een super goede boodschap voor jong en oud. De voorstelling kan gegeven worden tijdens een gezinsdienst op de zondagmorgen maar ook doordeweeks als startmiddag voor een club of gewoon omdat er een speciale gelegenheid is. Er wordt rekening gehouden met alle leeftijden en de boodschap is zeker niet alleen voor kinderen.

Als er een voorstelling speciaal voor kinderen wordt gehouden dan is het meer interactief en zijn er ook spelletjes bij, gericht op kinderen van ongeveer 4 tot en met 10 jaar, in overleg kan er dan ook meer tijd worden genomen.

Er zijn al verschillende voorstellingen geweest waarbij de thema’s “Wie is Jezus” en “Wie oren heeft” zijn uitgewerkt. De eerste gaat over Jezus, wie is Hij, waarom moest Hij sterven, en wat betekent het voor jou? De andere gaat over het luisteren naar God. Waarom zou je dat doen, hoe doe je dat en wie kan dat, zijn zomaar een paar vragen die beantwoord gaan worden.

Artiestennaam

Theater de Regenboog

Aanvullende eigenschappen

Mijn vaardigheden zijn dat ik goed, enthousiast en op mijn gemak kan spreken, waarbij ik de aandacht hou van jong en oud. Ik doe alles uit mijn hoofd omdat het onderwerp in mijn hart zit. Ik hou ervan omdat iets te gebruiken wat het visueel maakt, ik krijg super veel energie van het vertellen van de lieve Vader die wij hebben, van de genade, van de relatie die Hij met ons wil hebben.

Hoofdcategorie

Artiest

Subcategorieën Artiest

Kindervoorstelling

Muziekgenres

Overige Genres

Subcategorieën Theater

Kindertheater

Gelegenheden

Overige gelegenheden

Website

https://www.theaterderegenboog.nl

Facebook Pagina