Algemene gegevens
Zichtbare Naam

Theo de Koning

Profielgegevens
Biografie

Theo is een gepassioneerd spreker en het is zijn verlangen dat bij (s)preekbeurten Woord en Geest samengaan. Het is zijn verlangen en zijn passie om het Evangelie van het Koninkrijk van Jezus niet alleen in woorden te laten horen, maar dat dit ook zichtbaar te wordt in de tekenen die de Heilige Geest doet. Een preek of spreekbeurt is pas echt klaar op het moment dat het Evangelie niet alleen woorden krijgt, maar er ook ruimte is dat de Heilige Geest het Koninkrijk laat doorbreken. Niet voor niets zegt Jezus de degenen die in Hem geloven, dezelfde dingen zullen doen als dat Hij deed.

Het is Theo’s verlangen dat gelovigen worden opgebouwd in geloof, maar ook om te doen wat Jezus deed. Thema’s als identiteit en autoriteit, maar ook de gaven van de Geest, het Koninkrijk van Jezus Christus, discipelschap zijn voor hem van fundamenteel belang van de kerk van nu. Terug naar de basis, naar het moment dat Jezus Zijn bediening legt op degenen die geloven.

Theo is, naast spreker, kerkelijk werker in een brede PKN-gemeente. Toch past het stempel ‘traditioneel’ niet bij hem. Hij zoekt doorlopend de verbinding met onze tijd en maakt het Woord van God praktisch en actueel. Daarnaast is hij als teamleider betrokken bij het gebedspastoraat van Eindeloos vrij (www.eindeloosvrij.nl) en schrijft digitaal Bijbels onderwijs voor Eindeloos gelukkig (www.eindeloosgelukkig.nl)

Intro video

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/tYn511Zm0jY&quot; frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aanvullende eigenschappen

“Spreken is mijn passie en daarnaast help ik graag gelovigen groeien in hun bestemming. Het geven van workshops of seminars, (s)preekbeurten ben ik altijd voor te vragen. Ik ben daarbij meest gericht op gelovigen om die te helpen wandelen in hun bestemming en groei in geloof.”

Hoofdcategorie

Spreker

Subcategoriëen Sprekers

Allround Spreker, Voorganger, Spreker voor Trainingen / Workshops, Themagericht Spreker

Spreekthema's

Koninkrijk van God, gaven van de Geest, discipelschap, identiteit in Christus, geestelijke wereld, autoriteit, Jezus leven

Gelegenheden

Bruiloft / Trouwen, Evenement, Seminar, Spreekbeurt, Workshop, Overige gelegenheden

Website

http://www.eindeloosgelukkig.nl

Facebook Pagina

Twitter gebruikersnaam