LEEF


Wij zijn LEEF, een christelijke akoestische band. We zingen vierstemmig en begeleiden onszelf met toetsen, gitaar en percussie.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Wij zijn LEEF, een christelijke akoestische band. We zingen vierstemmig en begeleiden onszelf met toetsen, gitaar en percussie.

 

Al sinds 2020 is LEEF bevlogen met het maken van muziek tot Gods eer. De band is een combinatie van passie voor muziek en liefde voor geloof. Met het maken van muziek op tal van plekken willen we graag mensen inspireren, om zo muziek in te zetten als geschenk van God om anderen tot zegen te zijn. Dit is hoe we in april 2020 midden in corona-tijd zijn begonnen, als bandje om onze eigen gemeente te voorzien van muziek toen de kerkgang ineens niet meer mogelijk was. Nu mogen we op grotere schaal deze passie inzetten en genieten van het maken van muziek met elkaar.

Sinds 2021 zijn we langzaam maar zeker op weg met het schrijven van eigen nummers. Ons doel met deze nummers is om iets weer te geven van het leven in geloof(als kleine knipoog naar onze naam), en de vele dingen die hierbij op ons pad kunnen komen. Ook hierbij is de combinatie tussen de muziek en de betekenis van de tekst voor ons van groot belang.

In april 2022 hebben we ons eerste eigen concert uitgevoerd. Het concert ‘Leven met U’ is ontstaan vanuit het verlangen om onszelf als band te presenteren, en het doel wat hierboven beschreven is om het leven in het geloof weer te geven, in een concert verder uit te wijden. Ons doel met de concerten, en de optredens welke we door het land heen mogen doen, is altijd weer om God groot te maken met de mensen om ons heen door de muziek. LEEF wil het leven met God bezingen, met alle bergen en dalen welke dat leven kent.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;