LEEF


Hoi allemaal,

Wat leuk dat je op deze pagina kijkt. Wij zijn de band Leef! In Corona tijd zijn wij bij elkaar gekomen en hebben wij ondertussen al wat ervaring met elkaar. Wij vinden het heerlijk om met elkaar te zingen en muziek te maken voor God. We doen dit met een piano, gitaar en 4 stemmen. Eerder dit jaar hebben we ons eerste album Leven met U opgenomen (kijk hiervoor gerust op onze youtube pagina @bandleef. Hierin staan covers, zelfgeschreven nummers en herschreven pop nummers. Naast dit spelen wij ook regelmatig in een gemeente in onze woonplaats. 

Het lijkt ons super leuk om ons talent met meerdere mensen te delen. Heb je dus een band nodig voor een kerkdienst, bruiloft of andere gelegenheid stuur dan gerust vrijblijvend een mail naar ons via deze website.

Groetjes Leef

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Hoi allemaal,

Wat leuk dat je op deze pagina kijkt. Wij zijn de band Leef! In Corona tijd zijn wij bij elkaar gekomen en hebben wij ondertussen al wat ervaring met elkaar. Wij vinden het heerlijk om met elkaar te zingen en muziek te maken voor God. We doen dit met een piano, gitaar en 4 stemmen. Eerder dit jaar hebben we ons eerste album Leven met U opgenomen (kijk hiervoor gerust op onze youtube pagina @bandleef. Hierin staan covers, zelfgescheven nummers en herschreven pop nummers. Naast dit spelen wij ook regelmatig in een gemeente in onze woonplaats. 

Het lijkt ons super leuk om ons talent met meerdere mensen te delen. Heb je dus een band nodig voor een kerkdienst, bruiloft of andere gelegenheid stuur dan gerust vrijblijvend een mail naar ons.

Groetjes Leef

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;