Manuel den Ouden

Mijn naam is Manuel en ik kom uit Nederland. Ik woon in Ermelo. Enkele jaren heb ik in Dordrecht gewerkt voor project Bonfire. Ik vind het heerlijk om op mijn gitaar te spelen en te zingen. Ik geloof in de woorden van Jesus Mijn Christus. Ik vind het leuk om verschillende sporten te doen. Vanwege mijn achtergrond in recreatiewerk, heb ik een brede ervaring in het werken met alle leeftijden in kleine en grote groepen. De afgelopen jaren heb ik de gelegenheid gehad verschillende ontwikkelingshulp projecten (voor kinderen in het bijzonder) in Afrika en Zuid-Amerika te bezoeken en helpen door diverse organisaties in teamverband.

De volgende thema's draag ik in het bijzonder in mijn hart:
• De Eenheid in Christus
• Het Lichaam van Christus
• De Bruid van Christus

Voor onderwijs(avonden) of spreekbeurten ben ik door het jaar heen op afspraak beschikbaar. Als u mij wilt contacteren, kunt u het formulier op deze website gebruiken.

1 voorstellingen gevonden van Manuel den Ouden

 - Manuel den Ouden

Manuel den Ouden

nvt (3)
onbekend
onbekend
onbekend
;