God als bron van leven en rust


De tekst waarover ik graag spreekt is Jesaja 55, vers 1-5; over God als bron van leven en rust. 'Deze Bijbeltekst is een bemoediging voor iedereen. In het leven komt er zoveel op ons af dat we de weg wel eens kwijtraken. Jesaja houdt ons bij de les. In Jesaja hoor je constant de roepstem van God: 'Hier is water, hier mag je zijn.' God wil dat je naar Hem toekomt, ook als je niets hebt. Het is een boodschap dat alleen God ons kan verzadigen en niet het leven dat we leiden. In ons leven mogen we ontdekken waar onze focus is en hoe we ons meer kunnen focussen op Hem. Dan mogen we leven in Zijn overvloed! Dus wil jij leren luisteren naar Gods roepstem in je leven? Boek mij als spreker en ik neem je mee in deze zoektocht!"

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Marieke (32) uit Zwartsluis is getrouwd, moeder van drie jongens en een meisje. Ze schrijft en spreekt voor Lume. De tekst waarover Marieke graag spreekt is Jesaja 55, vers 1-5; over God als bron van leven en rust. 'Deze Bijbeltekst is een bemoediging voor iedereen. In het leven komt er zoveel op ons af dat we de weg wel eens kwijtraken. Jesaja houdt ons bij de les. In Jesaja hoor je constant de roepstem van God: 'Hier is water, hier mag je zijn.' God wil dat je naar Hem toekomt, ook als je niets hebt. Het is een boodschap dat alleen God ons kan verzadigen en niet het leven dat we leiden. In ons leven mogen we ontdekken waar onze focus is en hoe we ons meer kunnen focussen op Hem. Dan mogen we leven in Zijn overvloed! Dus wil jij leren luisteren naar Gods roepstem in je leven? Boek mij als spreker en ik neem je mee in deze zoektocht!"

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;