Gezinsdiensten voor jong en oud


Matthijs verzorgt wekelijks  gezinsdiensten in kerken door het gehele land. Gezinsdiensten zijn diensten die toegankelijk zijn voor zowel kinderen als voor volwassenen.Met behulp van Henkie, de buikspreekpop wordt het thema van de gezinsdienst neergezet, waarna Matthijs dit aan de hand van een aansprekend verhaal uit de Bijbel en met enkele goocheltrucs verder uitwerkt.

Het doel van een gezinsdienst is dat zowel kinderen als volwassenen opgebouwd en bemoedigd worden. Natuurlijk met een glimlach en verwondering! Wat is het mooi als in een gezinsdienst de geweldige Boodschap in de Bijbel op zo'n manier over gedragen wordt, dat het voor iedereen begrijpbaar en toegankelijk is!

Matthijs is zowel zondagochtend als zondagmiddag / avond beschikbaar voor een gezinsdienst. 
De duur van een voorstelling tijdens een gezinsdienst is ongeveer 45 - 50 minuten.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Op zoek naar een leuke voorstelling voor jong en oud?

Matthijs Vlaardingerbroek is een christelijke verhalenverteller, buikspreker en goochelaar en kan je hier wellicht in helpen. Matthijs is een christelijke verhalenverteller, buikspreker en goochelaar. Jaarlijks speelt hij zo'n tweehonderd voorstellingen in: basisscholen, gezinsdiensten, vakantiebijbelweken, kinderclubs, studiedagen, congressen en conferenties. Hij verzorgt voordrachten, lezingen en voorstellingen:voor kinderen als voor volwassenenvoor scholen als voor kerkenvoor vakantiebijbelweken als voor clubsmet een leuke en mooie christelijke boodschap!Altijd inspirerend, authentiek, vol humor en interactief! Matthijs speelt jaarlijks zo'n tweehonderd voorstellingen in: christelijke, katholieke als openbare basisscholen, gezinsdiensten, vakantiebijbelweken en kinderclubsstudiedagen, congressen en conferenties. Vanzelfsprekend levert hij voor scholen, congressen, kerken, bedrijven en studiedagen voorstellingen op maat. Van elk thema maakt hij een wervelend geheel dat inspireert, uitdaagt en tot nieuwe inzichten leidt.

Rondom Kerst en Pasen speelt hij een specifieke Kerstvoorstelling en Paasvoorstelling† n basisscholen en gezinsdiensten. Voor de christelijke kinderboekenmaand maakt hij jaarlijks een passende voorstelling.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;