Spreker: Michiel Bruins


Hieronder staat een voorbeeld van een preek die ik kan geven, maar ik heb veel materiaal en vind het leuk om nieuwe onderwerpen uit te werken!

De God waar ik in geloof is de God van mijn stad. Het is alleen nog niet zo zichtbaar, hè? God is echt, Jezus is echt, de Bijbel is waar. Alleen er zijn zoveel mensen om ons heen die dat nog niet weten. We staan voor een strijd: zoals Jozua de stad Jericho overwon, zo kunnen wij op geestelijk vlak terrein winnen voor onze God. Ik wil jou aanmoedigen om die strijd aan te gaan, ik deel een aantal nuttige lessen uit de Bijbel en dat doe ik echt in de taal van vandaag.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Ik wil geen heilig boontje zijn, maar wat wil je over míj weten? Onze God is zoveel groter en Zijn woord is zoveel belangrijker. Dus ik houd me vast aan wat Hij spreekt en wat Hij doet in mijn leven, en dat vind ik fantastisch om te delen met wie er ook maar wil luisteren. Met ruim 5 jaar ervaring en een sprekersopleiding op zak spreek ik voor zowel volwassenen als jongeren en kinderen, maar nog lang niet zo vaak als dat ik zou willen! Ik vertaal de woorden van toen naar het leven van nu met humor, interactie en een duidelijke les. Maar goed, ik leg alles in de handen van de Heer en ik dien Hem, daar gaat het mij om.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;