Lichaamstaal


Lichaamstaal 

Maak je verstaanbaar in elke situatie, deze workshop gaat over het spreken zonder woorden. Stel je eens voor: Je bent op een festival, een feestje of midden in een drukke winkelstraat, samen met vrienden en familie. Door alle herrie om je heen heb je moeite om elkaar goed te verstaan. Je gebruikt handen en voeten om je verstaanbaar te maken. Handig als je zou kunnen liplezen, maar in liplezen geven wij geen training. 

In de workshop Lichaamstaal leren wij jou wél hoe je met lichaamstaal meer kan zeggen dan met woorden. Deze workshop richt zich op communicatie en samenwerking. Het versterkt sociale verbanden wanneer leerlingen en docenten zich bewust worden van de taal van hun lichaam. De workshop voor jou als je beter wil leren communiceren, jezelf wilt presenteren aan een groep of je onzeker voelt en je graag wilt leren om hiermee om te gaan. Je houding heeft invloed op je uitstraling en je psyche en dat willen wij jou graag laten ervaren.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Job van der Wal is mimespeler, acteur en trainer. Hij geeft regelmatig workshops in non-verbale communicatie, lichaamstaal en podiumpresentatie. Door middel van deze trainingen word je bewuster van je houding en hoe je overkomt, waarbij de nadruk ligt op zelfverzekerd en overtuigend presenteren

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;