Natasja Schreuder

Hoi! 

Mijn naam is Natasja Schreuder, christen en ambasadeur voor de LHBT+ community binnen kerkelijk Nederland. Als spreker, schrijfster (van o.a Wijdekerk) en kind van God probeer ik stigma's te doorbreken over hoe christenen, de kerk en God over homoseksualiteit spreekt.

Natuurlijk schud ik dit niet zomaar uit mijn mouw.
Ik gebruik het Woord van God, vanuit de context, grondtekst EN nog veel belangrijker, hoe Jezus dit in mijn leven uiteindelijk op zijn plaats deed vallen.
Dwars hier doorheen heb ik mijzelf 12 jaar vastgezet in een heteroseksueel huwelijk, was sterk agerend tegen homoseksualiteit én had maar 1 gebed...

Wat dat gebed was? 

Ik vertel het graag. Luchtig, gevat, bijbelgetrouw, dwars door een getuigenis van hoe God mij op mijn 21ste redde van een leven van verslavingen, zelfbeschadigingen, depressies en hulpeloosheid. Hij herstelde mij. Maakte mij stevig, stabiel, geankerd aan Jezus.

Tot Hij mij de kast uit duwde en er een deel 2 van herstel begon.

Hoe? Ook dit vertel ik graag! 

Ik ben een ervaren spreekster. Schroom niet om contact op te nemen en even te proeven van wat voor boodschap ik bij jullie kan brengen. 1 ding is zeker: Het is een boodschap zonder oordeel. Met een heleboel liefde van alle kanten :) 

1 voorstellingen gevonden van Natasja Schreuder

Een kijkje in de kast!

Een kijkje in de kast!

Natasja Schreuder
Jeugddienst
;