' />

In het achterliggende seizoen heb ik in de gemeente die ik dien, met een groep mensen stilgestaan bij het thema ‘Avontuur met God’. De aanleiding was eigenlijk dat ik over dit thema had geschreven op Eindeloos gelukkig en ik er vervolgens een serie uitzendingen van had gemaakt op Groot Nieuw Radio i.c.m. Trans World Radio. Dat laatste was zo gaaf geworden, dat ik ook er in de gemeente maar iets mee ben gaan doen. Maar ja, daarmee ligt er natuurlijk ook heel veel klaar voor seminars, workshops en spreekbeurten over dit thema.
Avontuur met God… Dat is niet in de eerste plaats jouw ervaring met God, maar avontuur met God is dat Hij jou gebruikt om Zijn Koninkrijk te bouwen. Avontuur met God is dat Hij spreekt tot jou en jou in beweging zet om te doen wat Jezus deed. Avontuur met God is dat Hij jou in beweging zet om Zijn woorden door te geven, om met zieken te bidden, maar ook dat je leert om beelden en gedachten die God jou geeft, te onderscheiden van jouw gedachten, zodat Gods Geest door jou heen kan werken.

Natuurlijk, dit is maar een klein stukje van het avontuur met God. Er is veel meer over te zeggen, dus als jij iets zoekt in jouw gemeente, voor een spreekbeurt, workshop of seminar, dan kom ik graag een keer langs.

0
0 reacties

Laat een reactie achter

©2018 ChristelijkPodium VOF - Alle rechten voorbehouden | Privacy Statement | Cookie Verklaring

X

Log in met uw accountgegevens

of    

Inloggegevens vergeten?

Create Account