' />

24 November 2017 is er weer een Teenage Club Night! Elk jaar organiseert Stichting Afterbeat in Veendam een geweldig evenement in Club Jinx in Veendam. Dit jaar helaas zonder de Transform DJS maar wel met Kevin Aleksander! Kevin is een talent uit de stad Denver die regelmatig in het voorprogramma van de Transform DJS heeft gedraaid. De muziek van Kevin is niet helemaal onbekend bij onze evenementen want verschillende tracks van hem worden gedraaid tijdens de sets van de Transform DJS.

Naast Kevin Alexander treed Galactus Jack uit Manchester Engeland op. Deze DJ gaat vooraf aan ons evenement samen met Kevin de Winkler Prins en het Ubbo Emmius College in om muziek lessen te verzorgen. Galactus Jack is in Groot Brittanie een gerespecteerde DJ die werkzaam is bij the Message Trust. Een organisatie waar Stichting Afterbeat een samenwerking mee is gestart. Samen met Roberto Rosso werkt Galactus Jack op dit moment aan verschillende remixen en 1 van deze komen ze samen draaien in Club Jinx. Dus ook Roberto Rosso is weer van de partij!

Voorafgaand aan de optredens zullen de artiesten muziek workshops geven op scholen. Na elke les krijgen tieners gratis kaarten voor het evenement. Deze kaarten kan u/jij ook bestellen voor jezelf of je jeugdgroep via www.afterbeatveendam.nl met de kortingscode “FLY201”.

Als allerlaatst artiest hebben we Sonar Zone die ook niet onbekend is bij Afterbeat. 2 Jaar geleden was hij ook als DJ uitgenodigd door onze stichting.

Naast deze artiesten hebben we nog een programma lopen, RespectMe. Een educatief programma over sex & relaties. Deze workshops worden op vrijdag 24 oktober gegeven op het Ubbo Emmius College.

0
0 reacties

Laat een reactie achter

©2018 ChristelijkPodium VOF - Alle rechten voorbehouden | Privacy Statement | Cookie Verklaring

X

Log in met uw accountgegevens

of    

Inloggegevens vergeten?

Create Account