is geschreven met de gedachte 'als ik God was had ik het anders gedaan; ik had mijn zoon niet in een stal geboren laten worden'. Het programma gaat over wat zou jij anders doen als jij het voor het zeggen hebt. 'Op zoek naar mezelf en het kerstkindje' gaat over iemand die op zoek is naar zijn identiteit en zich afvraagt waar hij moet zoeken en wat het kerstkindje daar mee te maken heeft. 'Zoon van de timmerman' gaat over een onhandige klusjesman die ontdekt waarom Jezus zoon van de timmerman was en niet het zoontje van de bakker. De doe-het-zelver staat symbool voor de jongste zoon in het verhaal van de 'verloren zoon'. 'Ik timmer erop los' is een kindershow en gaat over het thema boosheid, echtscheiding, ruzie maken en vrienden maken. Meer informatie op: www.waterinwijn.nl' />

Cabaretier Ruurd Walinga heeft maar liefst vier kerstshows in de aanbieding. , voor zowel jong als oud. Op een heel toegankelijke manier laat hij zien wat de boodschap is van dit christelijke feest. Niet alleen christenen, maar ook niet-, bij- en randgelovigen kunnen zich herkennen in zijn shows.

‘Ik zou maar thuis blijven’ is geschreven met de gedachte ‘als ik God was had ik het anders gedaan; ik had mijn zoon niet in een stal geboren laten worden’. Het programma gaat over wat zou jij anders doen als jij het voor het zeggen hebt.

‘Op zoek naar mezelf en het kerstkindje’ gaat over iemand die op zoek is naar zijn identiteit en zich afvraagt waar hij moet zoeken en wat het kerstkindje daar mee te maken heeft.

‘Zoon van de timmerman’ gaat over een onhandige klusjesman die ontdekt waarom Jezus zoon van de timmerman was en niet het zoontje van de bakker. De doe-het-zelver staat symbool voor de jongste zoon in het verhaal van de ‘verloren zoon’.

‘Ik timmer erop los’ is een kindershow en gaat over het thema boosheid, echtscheiding, ruzie maken en vrienden maken.

Meer informatie op: www.waterinwijn.nl

1+

Leden die dit bericht leuk vinden:

  • avatar
0 reacties

Laat een reactie achter

©2018 ChristelijkPodium VOF - Alle rechten voorbehouden | Privacy Statement | Cookie Verklaring

X

Log in met uw accountgegevens

of    

Inloggegevens vergeten?

Create Account