Workshop Proef & Geniet


Bij de workshop Proef & Geniet ga je houtbranden, tekst graveren op glas of een tekst met stempelen, met sjablonen of stiften een persoonlijk klembord maken. De tekst: Proef en geniet de goedheid van de Heer uit de psalmen gebruik ik als basis voor deze workshop. Voor het houtbranden of graveren kies je zelf een tekst die je maakt op een boomschijf, glas, hapjesplank of op een klembord. Bij de workshop geniet je van een proeverij naar keuze: tapas, wijn, kaas, chocolade, smoothies, zoet of hartig... dat is in overleg. Je kunt bij Schrijfzo terecht voor creatieve workshops: faithjournaling, creatief schrijven bij de psalmen, een persoonlijk klembord maken of tekst op hout branden.

Bij Schrijfzo kun je terecht voor creatieve workshops. De workshops zijn te reserveren op een christelijke evenementen, bij je jongerengroep, vereniging, vrouwenspecial, mannen event of voor een uitje met je team of kerkenraad.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

nvt

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;