De verboden Poort


(Deze voorstelling is vanaf 1-4-2021 weer te boeken)

Dit is een grappig, maar leerzaam toneelstuk, waarin op eigentijdse wijze een verwijzing wordt gemaakt naar het scheppingsverhaal, de zondeval en het offer dat Jezus brengt voor onze zonden. Het speelt zich af in een Minecraft setting. Minecraft is een computerspel dat momenteel enorm populair is onder jongeren.

Doelgroep: Basisschool kinderen / familiediensten
Categorie: Pasen / algemeen reddingsverhaal

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theaterwerkplaats Orde der Dwazen, is een bevlogen theatergroep die - spelend met teksten en muziek - maatschappij-kritische thema’s op de planken brengen. Vanuit onze christelijke identiteit willen we ons laten inspireren bij het maken van onze stukken. Onze doelgroep is echter niet (alleen) de kerk, maar de volle breedte van de samenleving. Niet om te evangeliseren of te moraliseren, maar om uit te dagen, wakker te schudden of een spiegel voor te houden.

Elk jaar willen we werken aan een nieuwe productie. Daarnaast zijn we ook beschikbaar voor theater op maat.

Zoek je inspiratie of een bijdrage aan een jongeren- of themadienst, neem dan contact met ons op en we denken graag met je mee!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;