Samen sterk


Samen sterk is gemaakt n.a.v. de gelijkenis die Paulus maakt in 1 Korintiërs 12:12-31 over het lichaam. Wij zijn het lichaam: allemaal verschillend, maar iedereen is belangrijk, iedereen is nodig en iedereen hoort erbij.

De voorstelling zit vol met liedjes, goocheltrucs, filmpjes, verhalen en een spel tussen de jongens en de meiden waarbij je elkaar nodig hebt. Samen kom je verder!

KINDERVOORSTELLING | FAMILIEVOORSTELLING | GEZINSDIENST | SAMEN MET KINDERKOREN

€ 450,- exclusief reiskosten à € 0,25 per km (vanuit Ermelo) en 9% btw. Mocht dit bedrag niet binnen het budget voor een voorstelling passen, neem dan even contact op. Samen komen we er vast wel uit! Bovenop de prijs komt een toeslag die we moeten afdragen aan christelijkpodium.nl.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Kindertheater Knettergek is een te gek christelijk theater van Matthijs Hoornaar die, het evangelie wil vertellen aan kinderen (en gezinnen) van de basisschoolleeftijd door middel van verschillende voorstellingen.

De voorstellingen zijn interactief en afwisselend en duren meestal rond de 75 minuten en zijn geschikt voor o.a. basisscholen, kerken, VBW’s, kinderclubs en campings. Door de afwisseling van goocheltrucs, liedjes, verhalen, filmpjes en spelletjes vliegt de tijd voorbij.

Kernwoorden die bij Kindertheater Knettergek passen zijn: 
afwisselend, enthousiast, evangelie, interactief.

Wat andere zeggen over de voorstellingen van Kindertheater Knettergek:
* Wat hebben wij ontzettend genoten. Wat een vreugdevolle, leerzame en knettergekke ochtend!
* Een goede en mooie inhoud op een eigentijdse manier gebracht. Top: het betrekken van kinderen en ouders, interactief, afwisselend en het was gewoon superleuk.
* Wat een vrolijke, spetterende show! Echt genieten voor de kinderen.
* Ik was erg onder de indruk hoe je plezier, onderwijs en het evangelie samenbrengt.
* Net als vorig jaar was Knettergek van de partij. Want: altijd een hit bij de kinderen! Bijna anderhalf uur lang boeide hij de kinderen met filmpjes, goocheltrucs ('Waaaaaaaat, hoe doet ie dat???!!'), verhalen, liedjes en een heuse quiz tussen de jongens en de meisjes.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;