Help


Op deze pagina staan een aantal regelmatig gestelde vragen over onze website. 

Vragen van bezoekers

Ik wil graag een artiest / voorstelling boeken. Kunnen jullie mij helpen?

Ja, natuurlijk kunnen we je helpen. Klik op de button 'advies' bovenin en vul het formulier in. Een adviseur van ons belt je dan op om advies te geven. 
Wil je zelf direct contact met de groep? Vul dan het formulier in onder de voorstelling. De artiest zal dan jou opbellen of mailen.

Ik wil een voorstelling, band of spreker regelen voor in de kerk...

Dan ben je op de juiste plaats. Nog even en er staan weer honderden voorstellingen op ChristelijkPodium.nl. We kijken ernaar uit de artiesten en sprekers te verwelkomen.

Vragen van artiesten

Kan ik meerdere gezelschappen toevoegen onder één account?

Ja, dat kan. Je kan meerdere profielen en voorstellingen toevoegen. 

Hoe snel reageert de artiest op mijn aanvraag?

Doorgaans reageren de artiesten binnen 24 uur op een aanvraag. Als een artiest na twee dagen nog niet gereageerd heeft, is het handig dit door te geven aan ons. Het kan zijn dat de artiest de mail niet ontvangen heeft. Wij zullen dan controleren wat er fout gaat en zorgen dat je alsnog in contact kan komen met de artiest.

Hoe verdienen wij onze boterham?

De website is gratis voor iedereen. Wij rekenen geen kosten voor een plaatsing. Dat is zo, en dat willen we zo houden! Wel vragen we de artiest om een percentage te delen van zijn inkomsten uit boekingen via ons platform. Met het geld dat we hiermee verdienen, betalen we het personeel dat het onderhoud van de website verzorgt.  

Hoeveel voorstellingen/activiteiten mag ik op de website plaatsen? 

Je mag op onze website als artiest/aanbieder meerdere profielen en voorstellingen/activiteiten plaatsen. We hebben daar (nog) niet een limiet op gezet. Maar we verwachten dat je het niet te gek maakt. 

Hoe kan ik met mijn voorstelling/activiteit een vermelding krijgen op de hoofdpagina?

Wil je meer weten over promotie op onze website, neem dan contact op met ons. Wij denken graag met je mee hoe je meer optredens kunt krijgen. 

Overige vragen

Ik ben rechthebbende van een foto, video, tekst of ander materiaal dat op uw website staat

Onze gebruikers kunnen zelf foto's uploaden op onze site. Zij geven bij het uploaden aan dat wij deze mogen publiceren. Indien er materialen onjuist gebruikt worden, dan kun je dat kenbaar maken per e-mail met toelichting. Wij zullen de materialen dan van de website verwijderen.

Ik heb een vraag, maar deze staat er niet bij.

Dan kun je ons altijd bellen of mailen. Wij helpen je graag! Ons contactformulier kan je elders op de website vinden.

 

;