Over ons


ChristelijkPodium.nl is de website om christelijke artiesten, sprekers, bands en kunstenaars te vinden voor een bruiloft, kerkdienst, feest of andere gelegenheid. Je kunt op onze website terecht, als festival, particulier, kerk, school, maar ook als theater.

2001 tot 2015

ChristelijkPodium.nl is in 2001 opgezet door Albert Barth samen met een groep vrienden. In augustus 2001 is het platform op het Flevo Festival gelanceerd. Al snel liep het platform erg goed en hebben de vrienden een stichting opgezet. Van 2001 tot ongeveer 2010 is de website door de stichting beheerd. Daarna is het platform overgenomen door Albert en door hem voortgezet.

2016 - 2020

Omdat Albert's andere bedrijven Kleinkunstig en Grote Broer hard groeiden, moest hij op een gegeven moment keuzes maken en heeft hij het platform in 2016 overgedragen aan een groep ondernemers onder leiding van Ivanildo Falkenstein. Het platform is toen enorm veranderd en kreeg meer de focus op evangelisatie, coaching en aanbieden van technici. 

2021 en toekomst

Sinds 1 januari 2021 is het platform weer in eigendom van Albert Barth. Met de terugkomst van Albert, heeft hij de focus van het platform weer teruggebracht op het ondersteunen en promoten van christelijke muziek, theatermakers, cabaretiers en sprekers. Waar de website in de afgelopen jaren vooral gericht was op de (meer) evangelische hoek, is er nu weer ruimte voor het gehele (en heel brede) veld van christelijke makers, waarin we openstaan voor ieder die zich christen noemt, van vrijzinnig, zwaar behoudend en van katholiek tot evangelisch. Door goede uitstekend opgebouwde filters en zoekfuncties, zorgen we dat iedereen aanbod kan vinden dat aansluit bij hun eigen identiteit en of achtergrond.

 

;