Afterbeat School Tour


Afterbeat gelooft dat iedere jongere met zijn of haar talent vandaag al het verschil kan maken. Als school in het voortgezet onderwijs kunt u bijdragen aan de maatschappelijke impact van jongeren met ons gratis scholenprogramma. Het is de perfecte mix van verschillende lessen/vakken, handreikingen, kerndoelen en eindtermen binnen het VO.

Naast de gebruikelijke muzieklessen met onze artiesten zijn we gespecialiseerd in thematische integrale lessen over sociale thematische onderwerpen, gericht op de bevordering van sociale competenties. Ons model sluit aan op verschillende onderdelen in de handreikingen, kerndoelen en eintermen binnen het voortgezet onderwijs.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

In samenwerking met meerdere professionele Christelijke nationale & internationale artiesten, geeft Stichting Afterbeat workshops en lessen. Afterbeat gelooft dat iedere jongere met zijn of haar talent vandaag al het verschil kan maken. Als school/jeugdcentrum/club kunt u bijdragen aan de maatschappelijke impact van jongeren met ons programma. 

Voor het voortgezet onderwijs bieden wij ons programma gratis aan. Naast de gebruikelijke muzieklessen met onze artiesten zijn we gespecialiseerd in thematische integrale lessen over sociale thematische onderwerpen, gericht op de bevordering van sociale competenties. Ons model sluit aan op verschillende onderdelen in de handreikingen, kerndoelen en eintermen binnen het voortgezet onderwijs.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;