Care to Carry


Op dit moment hebben wij twee voorstellingen beschikbaar voor het nieuwe seizoen.  'Care to Carry' met AVIV I en de voorstelling ' Speak Up' met AVIV II 

‘Care to Carry’ is een toegankelijke hedendaagse dansvoorstelling die gemaakt wordt door AVIV Dance Company in samenwerking met Stichting Compassion. De voorstelling wordt gedanst door 6 dansers en duurt 30 minuten. De inspiratiebron voor de voorstelling is Jesaja 58. De voorstelling dient als gedanste verdieping op die tekst en brengt thema’s als ongelijkheid, rechtvaardigheid en het dragen van lasten op een herkenbare manier in beeld.

Bekijk onze trailier onderin bij de video's.

Het hart van Compassion raakt ook ons hart. Compassion werkt samen met andere kerken en helpt vele gezinnen en kinderen die in nood zijn. Wij willen deze schreeuw om rechtvaardigheid uitdansen. Wij willen met onze voorstelling oproepen om in beweging te komen, te delen wat je hebt en te dragen wat iemand anders niet kan.

‘Speak up’ is een dynamische danschoreografie van 20 minuten met gesproken woord gebaseerd op de Bijbeltekst uit 1 Korintiërs 1:10 ‘Ik roep u op om allen eensgezind te zijn’. Een choreografie die tot nadenken zet en raakt, waarin schoonheid en rauwheid elkaar afwisselen.

Een fragment (3 min) van Speak Up en meer informatie over AVIV ziet u bij het programma Petrus in het Land op NPO2. Zie filmpjes onderin.

Ons doel is om mensen door onze voorstellingen te raken, te bemoedigen en inspireren. Wij creëren vanuit ons hart voor God en willen mensen daarin dichter bij Hem brengen.

Er is een mogelijkheid om een bewegingsworkshop te koppelen aan de voorstelling. Deze kunnen wij aanpassen aan de doelgroep en de bewegingsruimte. Hierin houden wij ook rekening met de maatregelen die jullie hanteren als kerk rondom Covid. Zo kunnen wij ook prima een workshop verzorgen als mensen op een stoel zitten/staan. 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

AVIV is een unieke professionele danscompany die vanuit haar christelijke identiteit dansstukken maakt. Zij geeft getalenteerde dansers, afgestudeerde dansers en choreografen een plek om te ontwikkelen en op te treden om zo anderen weer tot inspiratie te zijn.

Daarnaast wil AVIV vanuit het hart creëren en producties realiseren met sociaal maatschappelijk relevante thema’s. Ons doel is een breed publiek van jong en oud te raken, bemoedigen en inspireren. Zo verzorgen wij graag workshops, videoclips en optredens voor maatschappelijke instellingen zoals: scholen, festivals, buurthuizen, ziekenhuizen, kerken en asielzoekerscentra.

Wij maken optredens en workshops op maat of komen met een dansvoorstelling langs. Naast deze verzorgen wij ook improvisatiedansen tijdens de liederen in de kerk of een gebedsdans.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;