De goede vriend


De goede vriend


In dit theaterstuk gaat het over ‘naastenliefde’. Van je vriendje of vriendinnetje houden is niet zo moeilijk en je papa of mama helpen doen veel kinderen graag, Maar wat als je naaste die ene pestkop van de school is? Of hoe reageer je op het buurmeisje dat er zo anders uitziet dan jij, of die een andere taal spreekt? Jezus deed het ons voor…

Het theaterstuk:

Is interactief
⁠Is muzikaal
⁠Laat je lachen
⁠Zet Jezus centraal
⁠Zet je in beweging

Duur voorstelling: 50-60 min

Prijs: 400,- exclusief reiskosten á € 0,25 per km (vanuit Ermelo)

Bovenop de prijs komt een toeslag die we moeten afdragen aan christelijkpodium.nl.

(Wij willen graag dat onze voorstelling voor iedereen te zien is. Mochten de kosten te hoog zijn om Kindertheater Noom&Hann te boeken, neem dan contact op voor de mogelijkheden).

Voor verdere details en informatie:

www.noomenhann.nl

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Wij zijn Naómi en Hannah, vriendinnen van elkaar en familie. 

Wij geloven in de kracht van verhalen en muziek om kinderen te inspireren en belangrijke levenslessen mee te geven. 
Met ons theater, Noom&Hann, willen we Bijbelse verhalen tot leven brengen en aansluiten bij de belevingswereld van kinderen.
Wij hebben aan één blik of een half woord genoeg, wat maakt dat we elkaar perfect aanvoelen. Zo maakt onze samenwerking dit avontuur extra speciaal.

Gedreven door de liefde voor Jezus én voor kinderen willen wij laten zien dat de Bijbel nog steeds een actueel boek is. Het is de Bron waaruit wij mogen leven. We hopen dat ons theaterstuk de kinderen in beweging zet om de Bijbel te lezen en de Heere Jezus na te volgen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;