Net als de stal van Bethlehem


Durft u het aan om uw kerstbijeenkomst eens iets anders dan anders in te vullen?

Laat u dan verrassen door de originele kijk op het leven, het geloof en het kerstevangelie van de blinde kleinkunstenares Charlotte Glorie, soms ontroerend, soms hilarisch, maar altijd herkenbaar voor ieder met een open blik.

Zo vertelt zij over een ontmoeting met twee daklozen die haar geloof versterkte, maakt zij ons deelgenoot van haar wens dat de wereld meer zou mogen lijken op de stal van Bethlehem, bezingt zij hoe haar kinderen haar bij de kerstboom leerden niet te oordelen en je intuïtie te volgen en laat zij in een sketch horen hoe zij als blinde (en dus niet-standaard) moeder zich verwant voelt met Maria in de stal.

Daarnaast is het mogelijk om gezamenlijk een aantal bekende kerstliederen te zingen.

Charlotte Glorie schrijft al haar teksten en melodieën zelf en begeleidt zichzelf aan de piano. De muziek van al haar liederen ligt goed in het gehoor en is tegelijk verrassend. Haar teksten zitten vol woordspelingen en onverwachte wendingen en getuigen van een groot Inlevingsvermogen. Ze verzorgt zo’n zestig voorstellingen per jaar voor publiek in kerken, congrescentra, scholen, verenigingsgebouwen, zorginstellingen en kleine theaters. Elk optreden is uniek, omdat Charlotte het leuk vindt om in te spelen op reacties vanuit de zaal en op de situatie van het moment. Dus wilt u voor de leden van uw vrouwenvereniging of ouderenbond, of voor de vrijwilligers of de senioren van uw kerk een originele, onvergetelijke kerst-activiteit organiseren? Bij Charlotte Glorie bent u aan het juiste adres voor een afwisselende kerst-cabaretvoorstelling op maat.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Ik treed solo op met levensbeschouwelijk, maatschappelijk cabaret, dat past binnen een Christelijke setting. Mijn programma bestaat uit luisterliederen en conferences, waarbij ik mezelf begeleid aan de piano. Ik vertel en zing over allerlei zaken die mij raken en bezighouden en die herkenbaar zijn voor een breed publiek. Daarbij komen ook geloofszaken aan de orde: het praten met kinderen over God, het zuinig omgaan met Zijn schepping en manieren waarop we ons geloof in het dagelijks leven vorm kunnen geven. Ik heb een zeer breed repertoire van vooral liederen, maar ook sketches. Hieruit kies ik dat materiaal dat het beste bij de gelegenheid en de doelgroep past. Ook schrijf ik programma's op maat voor congressen en studiedagen in zorg en onderwijs.

De kosten bedragen tussen €350,00 en €500,00, afhankelijk van duur van de voorstelling, reiskosten en thematische voorbereidingstijd.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;