Chosen Gospel Choir


MUZIEK MET EEN BOODSCHAP, OPTREDENS MET IMPACT!

Dit energieke gospelkoor met sterke vocalisten, wat is opgericht in 2005, staat onder leiding van de bevlogen Vladimir Pairel. Het koor brengt op onderscheidende wijze gospelmuziek met uitstapjes naar andere genres. Energieke nummers worden afgewisseld met prachtige ballads, waarmee zij een breed repertoire te bieden hebben.

GROOT MAAR OOK KLEIN

Chosen Gospel Choir laat zich niet alleen van haar beste kant zien tijdens grote concerten. Het koor treedt ook regelmatig op in kerken, theaters en feestzalen. Maar ook een festival, personeelsfeest of huwelijk wordt éxtra speciaal met een muzikale bijdrage van Chosen Gospel Choir. Daarnaast is het koor te boeken als backingkoor voor (inter)nationale artiesten tijdens tournees en/of tv-producties.

Benieuwd wat zij voor u/jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via het contformulier of bezoek voor meer informatie de website van Chosen Gospel Choir

Website Chosen Gospel Choir

YouTube Chosen Gospel Choir

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;