Danny Ferdinandus


Singersongwriter Danny Ferdinandus bekend van radio en tv oa (De verandering Eo) en auteur boek: "Beter dan ooit" heeft een prachtig debuut Ep uitgebracht, met "5" eigen liedjes (3 Engels-talig en 2 Ned.talige popsongs) Het lied "Feel your love" (YouTube) is geproduceerd in London, door Tom E Morisson van "BigSkySongRecords"! De liedjes zijn pakkende christelijke popsongs, van Gospelrock tot een mooie ballade op de piano!

Danny begeleidt zichzelf op piano en/of gitaar, en was in 2019 genomineerd als beste nieuwe artiest v.h jaar 2019 voor een Zilverenduifaward!

Danny heeft ook in het magazine "Psychologie"gestaan oa Duitsland Oostenrijk en Nederland! (Ned.dagblad/Leidsch.dagblad en Oranjemagazine) ivm zijn periode dat hij jaren dak en thuisloos was geweest!

Danny die jaren in het all-round circuit heeft gezeten (voor zijn bekering) en ook diverse songs voor bekende artiesten heeft geschreven, is dankbaar dat God hem heeft gered, en straalt dat ook uit in het dagelijks leven, zijn levensmotto is zoveel mogelijk op een gepaste manier de mensen te vertellen, over de liefde van de Heer, en zielen winnen voor de Heer en zo is zijn muziek ook, je hoort zijn enthousiasme in de muziek en de boodschap is, dat Jezus voor ons is gestorven aan het kruis bij Golgotha en voor ons is opgestaan uit de dood, zodat wij het eeuwig leven hebben! Met liefde en dankbaarheid zingt Danny daarover!

Danny komt graag met enthousiasme voor u optreden 

God zegen

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;